Siirry sisältöön
Galluuppi

Hei moderaattorit ja muut Nuortennetin aikuiset!
Arvosta työtänne ja ymmärrän, että välillä olette kiireisiä kaikkien julkaisujen moderoinnissa.
Mutta välillä täällä alustalla ei tunnu tulevan uusia juttuja ja kommentteja viikkoon ja nyt kun olen täällä vähän aktiivisemmin ollut viimeaikoina ollut uudet jutut tuntuvat loppuvan ja kauhean vanhoihin juttuihin ei oikein jaksaisi kommentoida kun niitä ei julkaisijat enään välttämättä lue.
Kuten sanoin aikaisemmin arvostan työtänne hyvin paljon, mutta olisihan se kiva jos keskusteluiden ja kommenttien julkaisu nopeutuisi vähän.

Tämä alusta on pelastanut monen rankan illan, joten kiitos kun pyöritätte tätä alustaa.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei Galluuppi!

Kiitos paljon palautteestasi ja kannustavista sanoistasi!

Pahoittelut, että välillä uusien viestien julkaisua joutuu odottamaan pitkään. Kaikki viestit luetaan huolella ennen julkaisua, sillä näin varmistamme, että viestit ovat keskustelupalstojen sääntöjen mukaisia. Tarvittaessa viesteistä poistetaan julkaisuvaiheessa sääntöjen vastainen sisältö. Jos viestin sisältö on sellainen, että se kaipaa aikuisen vastausta, niin sellaiset usein siirretään ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -palstalle. Tämän takia viestien julkaisemissa voi välillä mennä hieman pidempään.

Ymmärrän kuitenkin, että vastausten odottaminen voi tuntua pitkältä, varsinkin, jos odotusaika lähentelee viikkoa. Olemme pahoillamme, että viestien julkaisua voi joutua välillä odottamaan. Oli todella hienoa, että päätit kirjoittaa tänne tästä aiheesta. Kaikenlainen palaute on meille todella arvokasta!

Mukava kuulla, että olet viettänyt Nuortennetissä viime aikoina aktiivisesti aikaa ja kuinka olet löytänyt täältä voimaa rankkoihin iltoihin. Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin! <3

Keväisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

¥$

Mulla ihan sama juttu!! Galluuppi me ollaa niin samaa mieltä tästä! :)

Semmonen hieno homma

Juu en pysty pistää mitää otsikkoo ku väittää et kaikki on varattu niin ehotan tähän

Mulla olis tämmönen kiva kehitysidea nuortennettiin miten olis tummatila tälläsille myöhäisille kukkasille koska tää valkonen tausta on vähän kirkas yöllä…
Kiitän jos edes harkitsette asiaa

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos hyvän kuuloisesta ideastasi! Välitän sen eteen päin. Ennen tuon toteutumista voisi ehkä vähän auttaa, jos säätää illalla näytön kirkkautta tummemmaksi.

Kiitos vielä kehitysideasta ja oikein mukavaa syksyn alkua sinulle!
Toivottaa
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Välillä vähän tylsää täällä alustalla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top