Siirry sisältöön
apua

Oon 12 vuotias tyttö joka jo yli6 vuotta saanu turpaansa vanhemmiltaan. AiN jos sanon jotai väärin tai teen jotai väärin mikä ei miellytä äitii ja iskää ne tönii, lyö, vetää hiukssista ym… [osa tekstistä poistettu] Kaikki tönimiset ja huutamuset on ihan joka viikosia perinteitä tässä perheessä. Viihan äitiä ja iskää! Joka ilta mää itken itteni uneen. Viihan mun elämää!!! [osa tekstistä poistettu] mut oon ymmärtäny et se ei auta… enkä tiiä mitä tehdä?!?!?!? :(

MLL Ylläpito

Hei,

kirjoitit todella vakavasta asiasta. Vanhempasi tai kukaan ei saa käyttäytyä väkivaltaisesti sinua kohtaan. Minkäänlainen fyysinen kaltoinkohtelu ei ole sallittua! Sinulla on oikeus koskemattomuuteen ja sinun tulisi saada tuntea olosi turvalliseksi omassa kotonasi.

Kannustan sinua kertomaan jollekin aikuiselle kotona kokemastasi väkivallasta. Esimerkiksi koulukuraattori on aikuinen, joka voi ja haluaa auttaa sinua. Jos kuraattori ei ole mahdollinen, niin myös terveydenhoitaja tai opettaja voivat auttaa sinua.

On tosi hyvä, että olet ymmärtänyt, ettei itsesi satuttaminen ole ratkaisu. Myöskään sinun itsesi ei tule satuttaa arvokasta itseäsi, kuten ei muidenkaan.

Rohkeutta ja toivon, ettet joudu enää kestämään kotitilannetta pitkään!!

Tyttönen

Toi on vakava asia ! Tulee nyt vähän lyhyt teksti mutta silti, mee puhuun jonkun luotettavan aikuisen kanssa , esim. Koulukuraattori !! TSEMPPIÄ ! =)

Trallalaa

Juu siis joskus kun olin pienempi joku 7-11 v. (Oon nyt 14) niin meillä oli muuten samoin mutta äiti ei ollut väkivaltainen. Isä veti hiuksista, piti tiukasti sylissään ettei päässyt pois ”ennen kuin rauhoittuu” ←näin isä sanoi mutta miten tuossa voi rauhoittua kun ei vii liikkua ym. Nyt kun olen hieman vanhempi niin isä on kerran yrittänyt lyödä minua jollain ulkohousuilla (joo ulkohousuilla :D ) mutta onneksi ei osunut. Isä vaatii aina täydellisyyttä ja suuttuu jos ei ymmärrä tai osaa. Tiedän tunteesi, olen kokenut saman, viesti ei varmaan auttanut mutta ajattelin että haluaisit tietää vaikka että onko joku kokenut saman niin juu. (Isä on nykyään hieman rauhoittunut mutta vaatii täydellisyyttä)

lalala

Mulla on ihann sama juttu
Jos en ymmärrä jotain tms. Nii isäni suuttuu. Ja pienempänä seki piti tiukassa otteessa että rauhotus, ja tukisti.

Mutta aloittaja: hanki apua! Nyt

Vastaa aiheeseen: vanhemmat käy käsiksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top