Siirry sisältöön
Yläkouluun menijä

Juu tota mulla on aika samantapanen ongelma kun siis oon menossa seiskalle ja joo pääsin mun bestisten kaa samalle luokalle mutta siis mua on kiusattu koko kuudes luokka niin paljon että en halunnut ees mennä kouluun enää, nii ne samat pojat jotka mus kiusas menee samalle luokalle kun mä!(huom meitä on yli 20 ja poikia n.15 ja ne kaikki haukkuu ja kiusaa mua ja en vaan kestä niitä. Kutosen todistus oli surkea koska mulla ei ollut motia kouluun. Joten joo haluun vaihtaa sellaselle luokalle josta en tunne ketään nii saisin ns. Fresh startin uusien henkilöitten kaa jotka ei tunne mua😂❤️Se on mun hartain toive. En vaan tiiä pystyykö näillä perusteilla vaihtaa luokkaa:
Mua kiusataan

En pysty keskittyy ja tulee huono todistus ku ei oo motia kiusaamisen takia

Haluun alottaa yläkoulun uusien ihmisten kaa, en kiusaajien.

Joten pls auttakkee!!

Terveisin toivoton tyttö

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei “yläkouluun menijä”,

kirjoitat seiskaluokan aloittamisesta, mutta harmi on se, että sinua ala-asteella kiusanneet pojat ovat kaikki tulossa samalle luokalle. Nyt haluat vaihtaa sellaiselle luokalle, josta saisit mahdollisuuden käydä koulua ilman kiusaamista. Se on ihan järkevä toive, eikä sinun todellakaan pidä joutua kiusaamisen kohteeksi koulussa.

Perusteesi luokan vaihtoon ovat minusta hyvät. En tietysti pysty lupaamaan, että se onnistuu, mutta yrittää kannattaa tottakai. Oletko kertonut ala-asteella kiusaamisesta jollekin koulussa? Jos asia on ollut tiedossa, niin sen voisit lisätä tietysti näihin perusteluihisi vielä. Mene siis nyt puhumaan opon, rehtorin tai luokanvalvojan kanssa, ja esitä asiasi heille. Jos puhuminen tuntuu vaikealta, niin voisit vaikka näyttää tämän meille lähettämäsi kirjeen ja sanoa, että haluat muutoksen tilanteeseen.

Myös vanhempasi voivat ehkä auttaa sinua tässä luokan vaihdossa. Hekin voivat tarvittaessa olla yhteydessä kouluun ja selittää tilannetta. Tärkeää minusta olisi, että saat opiskelurauhan ja pystyt keskittymään kouluun asiallisesti.

Kiva oli kuulla, että sinulla on hyvä ystävä, se on varmaan helpottanut elämääsi, kun on ollut vaikeaa.
Onnea matkaan!

Terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Vastaus aiheeseen: Luokan vaihto

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top