Siirry sisältöön
aargh

Ongelmani on tämä: Väsyttää. Koska koulu sijaitsee sen verran kaukana, on mun pakko herätä jo kuudelta jottei tule hirveää kiirettä ehtiä bussiin. Toki ysin aamut ovat mukavempia, mutta niitäkin on vain 2 viikossa, eli 8 aamuista kärsin usein. Menen nukkumaan noin kymmeneltä (jonka luokkalaisten puheiden perusteella on enemmän kuin keskimäärin mitä muut nukkuvat), mutta silti väsyttää järkyttävästi.
Eli, nukunko riittävästi, tai onko tähän pulmaan jotain ratkaisua? Onko muita väsymyksestä kärsiviä?

Ditte-Verkk@ri

Heips!
Kiva että kirjotit:)

Höh, on rankkaa jaksaa koulussa jos väsyttää! Jos menet kymmenen aikaan nukkumaan ja kuitenkin saat unta nopeasti niin sinun pitäisi saada tarpeeksi unta. Väsymykseen voi kuitenkin vaikuttaa muukin kuin unen pituus. Jos unen laatu on huono se voi väsyttää. Heräiletkö öisin? Myös stressi, eri kehon puutostilat esim alhainen hemoglobiini voi aiheuttaa väsymystä.

Voisitko jutella vaikka terkalle koulussa. Jotkin terkat pystyvät mittaamaan hemoglobiinin niin sen saisi ainakin siten tarkastettua. Voisitko jutella vanhemmillesi tästä väsymyksestä? Voisitte yhdessä varata ajan lääkärille joka tarkemmin osaisi sanoa mistä väsymys voisi johtua. Koulun terveydenhoitajaltakin voit kysyä neuvoa lääkärille menosta yms.

Tsemppiä ja hyviä unia:)

Vastaa aiheeseen: Väsyttää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top