Siirry sisältöön
Tuntematontyty

Oon 13 VUOTIAS tyttö joka on suorastaan hullu. Lähi kuukaudet on ollu kauheaa vauvakuumetta. Aina pienet vauvelit menee ohi on pakko hymyillä ja ajatukset oman pienokaisen kanssa ja raskaudesta. Saada antaa upea lapsuus ja viettää aikaa pikkuisen kanssa olisi ihanaa. Vanhempani keskusteluun tästä aiheesta ei lähtenyt vaan vitsin lailla otti. Tiedän olevani todellakin liian nuori lapsien hankkimiselle siis todella ja haluan viettää nuoruuden kunnolla, mutta kuume on niin pinnassa!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos viestistäsi! Kuvailet viestissäsi potevasi vauvakuumetta ja pienten vauvojen näkeminen nostaa hymyn huulillesi. Ymmärrän sinua hyvin, pienet vauvathan ovat valloittavia tyyppejä! Se, että olet lähiaikoina alkanut kiinnittää pieniin uudenlaista huomiota voi kertoa monestakin asiasta. Olet saavuttamassa sen iän, milloin aavistus aikuisuudesta ja siihen liittyvistä mahdollisuuksista alkaa hahmottua selkeämmin ja pienen ihmisen näkeminen voi jo pikkuhiljaa nostaa ajatuksia ja haaveita esiin mitä toivot tulevaisuudeltasi.

Kerrot toiveestasi saada viettää aikaa pikkuisen kanssa ja nauttia yhdessäolosta. Olisiko sinulla mahdollisuutta toteuttaa tätä esimerkiksi tuttavaperheen lastenvahtina? Vauvan kanssa oleminen ja touhuaminen on varmasti palkitsevaa ja lisäksi tarjoaa kokemuksia siitä, mitä kaikkea vauvan hoitaminen pitää sisällään ja vaatii. Näin pääsisit toteuttamaan jo nyt haaveitasi ja silti nauttimaan nuoruudestasi ilman isompia vastuita.

Olen iloinen, että sinulla on jo haaveita ja unelmia liittyen aikuisuuteen! Ne varmasti toteutuvat tulevaisuudessa ja ennen sitä toivon että pääset nauttimaan aurinkoisesta keväästä ja nuoruudesta!

Jos haluat jutella anonyymisti, voit aina soittaa myös meidän Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), tulla chattiin juttelemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. Palvelumme ovat täysin ilmaisia, nimettömiä ja luottamuksellisia. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

08 :p

Joo mullakin on hirvee vauvakuume ja rakastan vauvoi (:

Vastaa aiheeseen: Vauvakuume

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top