Siirry sisältöön

Vihaan nykyaikaa, lapsia, teinejä ja varsinkin itseäni.

Huono

Vihaan nykyaikaa, ja vihaan sitä, että 2010 syntyneet ovat jo joitai vitun teinei. Vihaan kaikkii asioita, jotka on tapahtunu 2015 jälkeen, ja jos oisin osannu nii oisin tappanu itseni sillo. Vihaan sitä, että kohta vaihtuu vuosi, ja vihaan sitä että olin olemassa vuonna 2020. Vihaan kaikkea. Vihaan itseäni. Haluan satuttaa itseäni ja vahingoittaa kaikin tavoin. Vihaan kaikkia tapahtumia vuoden 2015 jälkeen. Haluan tappaa itseni. Haluan [osa tekstistä poistettu] ja satuttaa itseäni kaikin tavoin. Vihaan maailmaa. Vihaan ihmisiä. Vihaan ihmisiä vain sen takia, että ne on ihmisiä. Ainoat ihmiset keitä en vihaa on sellasia jotka vihaa olla ihmisiä. Haluan tappaa itseni koska vihaan itseäni yli kaiken. Vihaan olla kohta 15-vuotias. Vihaan tätä vuotta, ens vuotta ja sitä seuraavaa vuotta. Vihaan nykyajan nettiä. Vihaan itseäni yli kaiken. Haluan aiheuttaa itselleni paljon kärsimystä. Vihaan sitä, joka olen.
Saatan tappaa itseni tänään. Se on oikein mulle, mun perheelle ja ihan kaikille. En nauti mistään. Vihaan nauttimista. Vihaan iloa. Vihaan kaikkea mikä on olemassa. Vihaan ihan kaikkea, siis ihan kaikkea. Vihaan myös sitä että kirjotan nyt tätä viestiä. Heti sen jälkeen ku oon kirjottanu tän nii [osa tekstistä poistettu]. Vihaan erityisesti 2009 ja 2011 syntyneitä. Ne on paskimmat vuodet syntyä. Vihaan vuosia 2015-71718191918181. Eli siis ihan kaikkia vuosia 2015 jälkeen. Aion tappaa itseni. Aion aiheuttaa paljon kärsimystä kaikille.

En kestä enää😭

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Viestisi oli täynnä vihaa – sekä muita että itseäsi kohtaan. Mietin, mikä saa sinut vihaamaan kaikkea noin paljon. Kohdellaanko sinua huonosti? Näetkö ympärilläsi paljon satuttamista, välinpitämättömyyttä tai huonovointisuutta? Koetko, ettet voi olla perheessäsi tai lähipiirissäsi sellainen, kuin aidosti olet?

Toivoisin kovasti, että ympärilläsi olisi hyviä aikuisia, mukavia ystäviä, kauniita paikkoja ja toisten auttamista. Kerrot myös perheestäsi. Millainen se on? Onko kotonasi hyvä olla, nauretaanko teillä ja tehdään asioita yhdessä? Voitko olla kotona aito, oma itsesi ja kokea että sinua rakastetaan sellaisena kuin olet?

Ajattelen, että maailma on pääsääntöisesti hyvä ja kaunis paikka elää. Totta kai on paljon pahuutta, rumuutta ja vääryyttä, mutta ihminen voi tietoisesti elää niin, että kurottaa kohti sitä kaikkea hyvää, mitä täällä on. Auttamalla toisia ja näkemällä kauneutta, voi itse hyvin ja tekee kanssaihmisetkin onnelliseksi. Ehkä läheltäsi puuttuu tällaiset ihmiset.

Tulin tosi huolestuneeksi, kun kerroit ajattelevasi päättää elämäsi ja lopetit viestisi toteamalla, ettet kestä enää. Olen sitä mieltä, että sinunkin elämästäsi voi tulla hyvä ja se on jo nyt merkityksellinen, vaikka sinun voi olla sitä vaikea nähdä tai jos sinua kohdellaan nyt huonosti. Sinun elämäsi on ja tulee olemaan monelle ihmiselle tärkeä, olen siitä ihan varma.

Voit selvästikin nyt huonosti, mikä on tosi surullista. Tietääkö kukaan, että vihaat kaikkea noin paljon? Minusta olisi tosi tärkeää, että sinulla olisi joku, jonka kanssa voisit jutella elämästäsi ja kaikesta siitä, mikä siinä harmittaa sinua ja mikä siinä on pielessä. Puhumalla asiat selviävät, usko vain. Tiedän, että se kuulostaa kliseeltä ja jos sinulla on päinvastaisia kokemuksia, niin sinua kuunteleva ihminen ei ole oikeasti kuunnellut sinua.

Toivon, että löydät läheltäsi jonkun, jolle voit uskoutua kaikista hankalista asioista. Jos sellaista ei ole lähipiirissä, niin koulussa on monta aikuista, jotka haluaisivat auttaa sinua, jos tietäisivät, että tunnet sisälläsi noin paljon vihaa. Näitä ovat mm. terveydenhoitaja, kuraattori ja psykologi. Viha ei ole tullut sinne itsestään, vaan jostain se on sinne tullut eikä se ole sinun syysi. Olen tosi pahoillani, että kärsit siitä noin, että et jaksaisi enää elää. Se on väärin ja aikuisten kuuluu auttaa sinua. Ethän jää yksin, vaan kerrot jollekin ajatuksistasi.

Jos haluat, voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen tai tulla chattiin juttelemaan. Olen ihan varma, että olosi helpottuu jutellessa. Numeromme on 116 111 ja puhelinpalvelumme on auki joka päivä, samoin kuin chat. Jos juttelu on sinulle hankalaa, voit myös kirjoittaa nettikirjepalveluumme. Sekä chat että nettikirjepalvelu löytyvät täältä Nuortennetistä ja kaikki palvelumme ovat maksuttomia ja anonyymejä. Olet tärkeä ja täydellinen juuri sellaisena kuin olet!

Halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Huono

Moi. Toi kirjotus oli kirjotettu tosi ahdistuneena, nyt on jo paremmin.

Huono

Siis ahdistuskihtauksen aikana oli toi kirjoitettu, hetken mielihohteesta.

SMART@SS

Sul kuulostaa ihan kamalalta
En pysty sua millään tapaa auttamaan, mut tsemppiä sulle <3
|✨|

aAaaA

Mitä sitten tapahtui vuonna 2015?

Joltain osin samaistun tekstiisi. Taidan olla sinua kolmisen vuotta vanhempi, täytän pian 18 ja vihaan sitä että kulutin teini-ikäni tähän paskaan. Vuodesta 2020 asti kaikki on ollut yhtä alamäkeä.

Yläasteikäiset lapset (käytän tarkoituksella sanaa lapset koska ovat vielä aivan lapsia vaikka muuta luulevat), etenkin tytöt, saavat oloni hermostuneeksi. Vähintäänkin inhoan ja tavallaan jopa pelkään heitä. Inhosin suurinta osaa ikäluokkani tytöistä jo ollessani itse yläasteella. Poikia kestin vähän kauemmin mutta nykyään hekin aiheuttavat saman reaktion. Välihuomautuksena, että olen itse tyttö. Oma ikäluokkani kuitenkin alkoi aikuistumaan, minä siinä samalla, mutta inhotus tuohon tiettyyn ikäryhmään ei hävinnyt mihinkään.

Että saan kiinni. Tavallaan. Tsemppiä.

Hölömö

Ihan asiaa. Tosin aina ennenkin on ollut omalla osin paskaa, mutta kyllä ainakin vuosi ennen 2015 oli ihan hyvää.

Tosin mikäs vituttaa 09:seissä ja 011:ssä? Taitanee olla sitten ne tehneet jottain?

Ja netti on kyllä aika paskaa, valehtelematta jollain tavalla.

Vastaa aiheeseen: Vihaan nykyaikaa, lapsia, teinejä ja varsinkin itseäni.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top