Siirry sisältöön
juuliasd

Kaikki menee ihan päin seinää! Äitini ja isäni erosivat ja äitini on toisen miehen kanssa. Mutta kerran äitini ja isä puoleni tappelivat ja isä puoleni löi minua naamaan sain siittä kauhean pelon. En enään uskalla mennä hänen lähelleen ja yleensä en enään asu kotonani… [osa tekstistä poistettu] Koulunikin meni ihan huonosti. Ei ole enään järkeä elää.

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”juuliasd”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Kesäaikana voit ottaa yhteyttä paikkakuntasi terveyskeskukseen.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: viiltely ja perhe

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top