Siirry sisältöön
ongelma

Oon 14 vuotias tyttô…[osa tekstistä poistettu] kun olin 12 faijani kuoli. Sen jàlkeen aloin muuttuas kokonaan erinlaiseksi. Pukeuduin tummiin vaatteisiin ja a loin hengaila vaarallisten tyyppien Kans.[osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Hei,

kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Näin loma-aikana omalla terveysasemalla on terveydenhoitaja, jonka puoleen voi kääntyä.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki 12.8. saakka ma-su klo 17-20 (puhelu on maksuton). 13.8. alkaen puhelin on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20. Voit myös kirjoittaa Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: viiltely…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top