Siirry sisältöön
Ongelmallinen elämä

Olen 17v nuori tyttö. Kärsin masennuksesta, ahdistuksesta, [osa tekstistä poistettu] ja kamalasta stressistä. Käyn vielä peruskoulua, joka on jäänyt vajaaksi rajun koulukiusaamisen takia.
En tiedä uskallanko kertoa siitä kellekkään aikuiselle ja pelkään että tulen entistä enemmän leimatuksi koulussa.
Asiaa myöskin pahentaa, että äitini juo ja purkaa täten minuun kaikki asiansa. Vanhempani ovat eronneet kauan sitten enkä voi muuttaa isän luokse asumaan, koska tämä ei pystyisi elättämään minua.

[osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi ketään sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Vinkkejä jos löytyisi ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top