Siirry sisältöön
Poni

Moi! Mulla on tosi vaikeeta! Oon alkanu saamaan paniikkikohatuksia, migreenikohtauksia tuloo ihan liian usein, alaselän rakennevika sen, kun vaan pahenee ja oon ihan rikki!

Paniikkikohatukset on pelottavia ja tosi kamalan tuntosia
Migreeni kestää noin. kaks päivää ja se kipu on jotain ihan jäätävää, vaikka mulla onkin lääkkeet.
Alaselkä on törkeen kipiä.
Mä en vaa jaksais :( On mulla poikaystävä ja ihana sijaisäiti, mutta en mä kestä!!! Sattuu koko ajan ja ahistuskin iskee ihan yhtäkkiä. Oisko mitään vinkkejä, että mitä teen?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moi ”Poni”!

Olipa hyvä, että päätit kirjoittaa tänne! Kun on vaikeaa, niin silloin ei pidäkään jäädä ajatustensa kanssa yksin. Oli tosi ikävä kuulla, että olet kärsinyt paniikkikohtauksista ja migreenistä sekä alaselän rakennevika on pahentunut.

Paniikkikohtaukset ovat varmasti pelottavia ja kamalia. Uskon, että et ole yksin tämän kokemuksen kanssa! Kaksi päivää kestävät migreenikohtaukset kuulostavat tosi ikäviltä sekä näiden lisäksi sinulla on vielä alaselkä tosi kipeä. Ei mikään ihmekään, että paniikkikohtausten ja fyysisten kipujen kanssa ahdistaa ja tuntuu, ettei jaksaisi.

Koska sinulla on lääkkeet, niin olet varmastikin käynyt lääkärissä. Lääkärille olisikin hyvä kertoa, että migreeni on paha lääkkeistä huolimatta ja alaselkä on kipeä. Onko sinulla tiedossa lääkärikäyntiä tai voisitko sellaisen varata yhdessä sijaisäitisi kanssa?

Paniikkikohtauksiin on mahdollista saada apu ja tuke myös! Oletko niistä kertonut kenellekään ammattilaiselle, esimerkiksi lääkärille?

Jos tuntuu, että ei jaksa ja on huono olla, niin se on aina hyvä syy mennä juttelemaan ammattilaisen kanssa uudestaankin. Koululla voi mennä juttelemaan esimerkiksi kouluterveydenhoitajan kanssa. Tosi tärkeää myös on, että pystyisit vaikeina hetkinä tukeutumaan läheisiin aikuisiin. Olikin ihana kuulla, että sinulla on ihana sijaisäiti!

Meille voi soittaa myös ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), tulla chattailemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. Kaikki palvelumme ovat luottamuksellisia ja nimettömiä! Voit tulla juttelemaan ihan mistä tahansa asiasta, oli se sitten jokin mieltä painava juttu tai jos kaipaa vain juttuseuraa.

Paljon voimia alkavaan vuoteen! Toivottavasti vointisi helpottaisi pian!

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Voi elämän karut kävyt!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top