Siirry sisältöön
👻

Kertoisiko joku vihdoin nää nuorten chatin ja puhelimen aukiolo ajat? En löydä niitä mistään ja aina jos kysyn saan vaan tosi sekavan vastauksen.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Harmi, että et ole löytänyt tietoa sivuiltamme. Nuortennetin aloitussivulla on siniset laatikot, joissa lukee ”SOITA”, ”KIRJOITA” ja ”CHATTAA”. Sieltä pääset lukemaan tarkempaa tietoa Lasten ja nuorten puhelimesta, chatista ja nettikirjepalvelusta.

Puhelin on auki ma-pe klo 14-20 ja la-su klo 17-20. Numero on 116 111. Jos soitat silloin, kun palvelu on kiinni, kuulet vastaajasta aukioloajat.

Chat on auki joka päivä klo 17-20.

Nettikirjepalveluun voit kirjoittaa milloin vain, poikkeuksena sellaiset hetket, kun sinne ei mahdu yhtään uutta kirjettä. Silloin kannattaa kokeilla myöhemmin uudestaan. (Joko samana iltana tai seuraavana päivänä.)

Mukavaa talven jatkoa!

Ystävällisin terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

🏳️‍🌈:D

Haluisko joku myös kertoa et milloin keskusteluja moderoidaan tai niinku minä viikonpäivinä:D?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos kysymyksestä. Valitettavasti ei ole mitään tiettyjä viikonpäiviä, jolloin palstoja moderoidaan. Pyrimme moderoimaan useampana päivänä viikossa, mutta kiireisimpinä aikoina välissä voi olla jopa viikko (ja kesälomien aikana valitettavasti useampikin viikko).

Ystävällisin terveisin
Nuortennetin ylläpito

🏳️‍🌈:D

Kiitos vastauksesta:D!

Vastaa aiheeseen: Voisko joku vihdoin kertoa..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top