Siirry sisältöön

VOISKO KESKUSTELUJEN MODERNOINTIA NOPEUTTA NYT OIKEESTI!!!!!!

lol ’-’

Täällähän kyllästyy kun ottaa päivät pitkät uusia keskusteluja ja niitä ei vaan näy! Ja edes omat ei oo tullu viel vaik tein 3vk sitten!! Mikä homma?! Voitteko nyt oikeesti vähän nopeuttaa tätä!! Tiiän et moni muu on samaa mieltä mut ei vaa uskalla valittaa tästä!! Nyt modernoikaa vaikka edes kolme tai neljä kertaa viikossa eikä kaks, kun ette edes niinkään usein oikeesti modernoi! Sori vaan, mut oli pakko sanoo!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei lol ’-’,

Kiitos palautteestasi ja pahoittelut, että olet joutunut odottamaan viestisi julkaisua niin pitkään! En löytänyt nimimerkilläsi olevaa julkaisematonta viestiä tai vastausta, mutta jos et ole vielä saanut sitä näkyviin, voisitko ajatella kirjoittavasi sen uudelleen? Voi olla, että viestisi ei ole jostain syystä tullut perille ja siksi sitä ei ole julkaistu.

Jokainen Nuortennetissä julkaistu viesti luetaan huolella läpi ja tällä pyrimme varmistamaan, että kaikki viestit ovat keskustelupalstan sääntöjen mukaisia. Tarvittaessa viesteistä poistetaan julkaisuvaiheessa sääntöjen vastainen sisältö. Tällä tavoin varmistamme, että Nuortennetti pysyy turvallisena paikkana kaikille kävijöille.

Eri palstoja saatetaan myös joskus moderoida eri tahdissa ja tämän takia jollakin palstalla joutuu odottamaan viestien julkaisua pidempään kuin toisten. Palstan näkymä, jossa näkyy sekä ketjun aloitus että viimeisimmän viestin julkaisu voi hämmentää, sillä vaikka kyseiseen ketjuun ei olisikaan julkaistu viime päivinä viestejä, viestejä pyritään moderoimaan lähes päivittäin ja viestejä on sillä kertaa ehkä julkaistu toisiin ketjuihin. Mikäli viestissä on jotain, joka kaipaa aikuisen vastausta, siirretään se Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle ja siihen kirjoitetaan myös vastaus. Tämän takia viestin julkaisussa voi myös kestää.

Kiitos vielä tärkeästä palautteestasi ja toivottavasti jatkossakin viihdyt Nuortennetissä!

Aurinkoisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Tupu hupu lupu

Oikeesti kiitos teille jotka jaksatte tehä tätä työtä! Ja lol ’-’, sinuna olisin kiitollinen siitä, että tätä edes tehdään

Vastaa aiheeseen: VOISKO KESKUSTELUJEN MODERNOINTIA NOPEUTTA NYT OIKEESTI!!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top