Siirry sisältöön
[nimimerkki poistettu]16

Mun elämä on ollu vaan ihan täyttä paskaa. Aina kun meen pelaan ulos jääkiekkoa,nii oon ollu aina niissä kovissa tappeluissa,ne yleensä alkaa siitä,ku mä taklaan jonkun,puhun vastustajan kanssa,se alkaa siitä välillä,mut sit ku joku muu taklaa jonkun toisen, meen sinne, ja silloin tappelu alkaa.oon yrittänyt puhuu tästäkin asiasta mitä silloin kävi,ku taklasin tyypin kaukalon aitaan kun olin kaatunut ja se kaveri kaatui perässä,mun luistin terä,se teki viillon sen vasemmalle puolelle, en aluksi huomannut sitä,ku siit jouduin taas tappeluun. Mulla on traumoja siitä,kun näin sen kaverin naama ihan verisenä.nyt oon sen jälkeen miettinyt, että nyt mun pitää rankaista itseni jollain tavalla, ja se syy miksi. [osa tekstistä poistettu] Ja muutenkin mun elämässä on käynyt ja tapahtunut vaikka mitä. Mietin aina, miten, sukulaiset, vanhemmat, sisareni,mummu, koiramme, kaverini, ennen kaikkea mun tyttöystävä my Angel, miten he kaikki pärjää ilman mua? oon huoneessa joskus monta päivää jopa viikon. Mun elämä,mun oma koira she’s so beautifa isn’t she oh My god. Tyttöystävä,i love her so fucking much, i can’t believe it oh My god, can anyone hear me,oh no, tarviin apua, nuorten netin päivystäjä/työntekijä auttakaa mua.

[Tämä viesti on siirretty ketjusta ”Ärsyttää” Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle.]

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,
Hienoa, että löysit voimia kirjoittaa tänne. Toivottavasti kirjoittaminen helpottaa oloasi ja saat puhuttua huolistasi myös läheistesi kuten rakkaan tyttöystäväsi kanssa. Pahan olon hetkellä läheisiin tukeutuminen on tärkeää, silloin ymmärtää, ettei ole eikä tarvitse pärjätä yksin.

Kerrot jääkiekkoharrastuksessasi sattuneesta onnettomuudesta ja kuinka koet nyt tapahtuneesta syyllisyyttä. Oletteko muiden pelaajien kanssa käsitelleet sattunutta jälkikäteen? Tapahtuneesta puhuminen voi keventää omaa oloa sekä huoli hälventyä, kun tietää että toinen on kunnossa.

Kerrot, että olet miettinyt itsesi vahingoittamista mutta suret samalla, miten kaikki läheisesi tulisivat pärjäämään ilman sinua. Kertomasi perusteella sinulla on ympärilläsi suuri joukko ihmisiä, joille olet rakas ja jotka haluavat olla tukenasi, että voisit paremmin. Yritä tukeutua näihin läheisiin ihmisiin ja ajatella samalla, että he ovat se syy, jonka takia kannattaa tehdä kaikkensa voidakseen paremmin. Avun vastaanottaminen voi tuntua hankalalta ja raskaalta, mutta se on kuitenkin keino saada apua niin että toipuminen voi alkaa.

Miltä sinusta tuntuisi kirjoittaa meille nettikirje olostasi? Voit vaikka kopioida tämän viestin ja laittaa sen kirjepostilaatikkoomme https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/ sitä kautta saat itsellesi myös tukea ja apua vaikeaan tilanteeseesi.

Valoa alkuvuoteesi!

Lämpimin terveisin,

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: VS: Ärsyttää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top