Siirry sisältöön
[nimimerkki poistettu]

Mä en jaksa, mä en jaksa enää en jaksa elää täs maailmassa, tekee mieli [osa tekstistä poistettu] mul on paha olla menin syvälle metsään ja huusin jumala otat mut heti sinne hemmetin taivaaseen haluan luoksesi.
[osa tekstistä poistettu]. Hoidin sen sitten. Muutama päivä ennen tätä, mull oli koulussa liikunnassa luistelua ja siellä kaikki pelaa lätkää ja kun mull oli paha olla taklasin yhtä tyyppiä kaukalon aitaan kun sillä oli se kiekko [osa tekstistä poistettu] Lopulta me molemmat lennettiin sitten ulos kentältä. Siinä samalla taputtelin sitä kaveria selästä ja se teki samanlailla ja annettiin perään vielä kättelyt. Ja meidät erotettiin koulusta kolmeksi viikoksi.
Ainiin unohdin mainita että meidän koulun rehtori on hemmetin amatööri. Niin kutsutun itseni amatööriksi auttakaa mua

[Tämä viesti on siirretty ketjusta ”Kertooks kuraattori vanhemmille?” Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle]

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,
Kiitos rohkeudestasi kertoa ajatuksistasi ja pahasta olostasi. Osa tekstistä on poistettu sen arkaluontoisuuden ja tunnistettavuuden takia, mutta olen sen silti lukenut ajatuksella. Minulla herää iso huoli voinnistasi ja kertomasi perusteella sinulla on todella paha ja hankala olla. Siksi olisi nyt äärimmäisen tärkeää, että saisit apua itsellesi. Olet ollut todella rohkea, kun kirjoitat olostasi tänne Nuortennettiin, nyt sillä samalla rohkeudella toivoisin sinun kertovan pahasta olostasi jollekin aikuiselle lähipiirissäsi.

Pahasta olosta ja itsetuhoisista ajatuksista on mahdollista päästä pois. Sinun ei tarvitse pärjätä yksin olosi ja ajatustesi kanssa, vaan sinulla on oikeus saada itsellesi apua. Jokainen meistä tarvitsee joskus toisen ihmisen tukea ja kun saat apua itsellesi, olosi helpottuu ja ajatukset kevenee. Vaikka nyt ei siltä tunnukaan, sinulla on edessä monia ihania ja mahtavia asioita, joiden eteen kannattaa vielä yrittää hakea apua itselleen.

Kertomasi perusteella sekä itsesi satuttaminen että tappelu liikuntatunnilla voi johtua siitä, että yrität löytää keinon purkaa pahaa oloasi pois. Toimit kuitenkin lopuksi reilusti ja saitte sovittua kaverin kanssa, mikä on todella hieno asia! On myös hyvä kuulla, että sinulla on jaksamista käydä koulua ja harrastaa, arjen rutiinit ja mielekkäät tekemiset saavat ajatuksia hetkeksi muualle ja auttavat jaksamaan.

Me Lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa olemme tarvittaessa tukenasi. Lisäksi meille on mahdollista kirjoittaa nettikirje, jossa voi käydä päivystäjän kanssa nimettömästi ja luottamuksella kirjeenvaihtoa. Nettikirjelaatikko löytyy täältä Nuortennetistä!

Lämpimin halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: VS: Kertooks kuraattori vanhemmille?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top