Siirry sisältöön
Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Takaumat vaan pahentuu päivä päivältä.
Viimeks pelkästään tunsin sen tunteen minkä olin menneisyydessä tuntenu mutta nyt nään mielässä väläyksiä paikoista joissa sillon olin.
En tunne sitä ihan kaikista heidän biiseistä esim:
Butter
Dynamite
Permission to dance( paitsi se joku toinen versio)
(Uusimmista kuten:
RUN BTS
Yms.)
Idol
Dionysus
Anpanman
Boy with luv
Boy in luv
Dna( tai joskus)
Mic drop
Airplane pt. 2
My universe
Pied Piper( tai joskus mut johtuu ehkä siitä että tää on mun lempi biisi)
GoGo
Stay gold
War of hormone( tai ehkä joskus harvoin)
Yms.
Niin nuo ovat melkein ainoat mitä voin kuunnella ilman takaumia. Haluaisin sinänsä päästä tästä eroon ja sinänsä olen addiktoitunut siihen että niitä tulee mutta haluaisin jonkun neuvon mistä tää voi oikeen johtua???

Voisko joku ylläpitäjä tai joku semmone auttaa😰😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😥😢?

Mitä mun pitäis tehä. Ja en aio puhua mun vanhemmille asiasta koska ne on jo kieltäny multa kpopin koska se on ”huonoksi kristitylle” ja ne antais neuvoks vaan sen että lopeta sen kuuntelu mutta en voi koska BTS on auttanu mua asioissa muuten ja lupasin olla ARMY forever ja adoptoida lapsen ja tehdä hänestäkin ARMYn. Niin voisko neuvoa???? Tää ei oo enää kivaa eikä enää pelkkää pientä apua kaipaava asia vaan tää tarvii nyt nopeesti APUA!!!! Mä en enää jaksa tän kaa yksin…

Kiitos jo valmiiks niille jotka haluaa auttaa😔💜

Ciaó!

[Tämä viesti on siirretty ketjusta MENNEISYYS JAHTAA MUA Päivystäjien palstalle]

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moikka!

Hienoa, että pyydät neuvoja ja apua!

Onpa hienoa, että olet löytänyt itsellesi bändin, joka tuottaa sinulle iloa ja joiden musiikki on auttanut sinua. Ikävän kuuloista kuitenkin, että jotkut kappaleet tuovat sinulle takaumia. Joskus oma mieli voi yhdistää esimerkiksi juuri tietyn musiikin johonkin menneeseen tapahtumaan. Ymmärrän, että et kuitenkaan halua luopua sinulle tärkeän bändin musiikin kuuntelusta.

Oletko päässyt koskaan käsittelemään niitä asioita, joista saat takaumia? Eli oletko esimerkiksi jutellut niistä jonkun aikuisen kanssa? Joskus menneet asiat voivat jäädä ikään kuin kummittelemaan mieleen, jos niitä ei ole kunnolla käynyt läpi. Silloin niistä olisi hyvä mennä juttelemaan jonkun kanssa. Mieltä painavista asioista on hyvä jutella jollekin omalle läheiselle, luotettavalle aikuiselle. Myös koulussa voi hakea keskustelutukea esimerkiksi kuraattorilta tai terveydenhoitajalta.

Entä oletko muuten huomannut, että jokin tietty asia tai tekeminen saisi olosi paremmaksi, kun tulee takauma ja ikävä tunne? Jokin sellainen keino, joka muistuttaisi sinua siitä, että ikävä tunne on vain tunne, ja sinä olet kuitenkin turvassa. Jollekin keino voi olla vaihtaminen musiikkiin, josta itselle tulee hyvä mieli. Jollekin se voi olla piirtäminen tai päiväkirjan kirjoittaminen. Ikävän tunteen kanssa ei myöskään kannatta jäädä yksin, vaan sekin voi helpottaa, jos menee juttelemaan jollekin läheiselle.

Toivon, että tästä olisi apua ja voisit mennä juttelemaan asiasta vielä jollekin luotettavalle aikuiselle. Voi olla, että joku päivä huomaat, että samat kappaleet eivät enää herätäkään ikäviä muistoja.

Jos haluat keskustella aikuisen kanssa nimettömästi ja luottamuksellisesti, niin meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) voi soittaa. Myös chattiin voi tulla juttelemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: VS: Menneisyys jahtaa mua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top