Siirry sisältöön
⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

Mä oon inter-tyttö (poikajoshaluut), mut voin varmaa vastata, ku mulla on pojan elimet. Mä yleensä [osa tekstistä poistettu] ”sitä”. Ja saatan myös [osa tekstistä poistettu] sitä. [osa tekstistä poistettu], ku en oo löytänyt mulle sopivaa, mut hyvännäkösten julkkisten kuvii saatan kattoo. En kerro ketä;) ku se on aika nuori näyttelijä, semmonen vähän päälle 20 vuotias, joten se saattais olla nuortennetissä, ja lukee sen oman nimen! Mut joo, silleen mä teen.

Voiko päivystäjät vastaa: mä en enää pysty syömään paljo mitää. Aina, jos syön normaalin verran, [osa tekstistä poistettu]. Ja, mulla on pakkomielle painosta, [osa tekstistä poistettu] Siis en pysty syömään mitään!

[Tämä viesti on siirretty ketjusta ”Pojat itsetyydytys” ”Päivystäjä mukana
keskustelussa” -palstalle.]

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos viestistäsi! Hienoa, että rohkeasti kerroit syömiseen liittyvistä ongelmistasi ja pyysit vastausta meiltä päivystäjiltä.

Viestistäsi moderoitiin osa pois, sillä emme julkaise tarkkaa kuvailua itsetyydytyksestä tai syömiseen liittyvästä oireilusta. Olen kuitenkin lukenut alkuperäisen viestisi.

Silloin, kun syömisen kanssa on haasteita ja asiaan liittyvät ajatukset eivät jätä rauhaan, on hyvä saada tukea itselleen. Jokainen, erityisesti kasvava nuori, tarvitsee monipuolista ravintoa ja siksi on tärkeää, että saa apua tilanteeseen. Myös jatkuva painon ajatteleminen voi olla kuluttavaa, mutta apua saadessaan voi huomata, että jatkuvat häiritsevät ajatukset jäävät pikkuhiljaa pois ja on parempi olla henkisesti.

Apua on mahdollista saada esimerkiksi kouluterveydenhoitajalta. Hän on työssään tottunut kohtaamaan esimerkiksi juuri syömiseen liittyviä ongelmia ja osaa auttaa sinua asian kanssa eteenpäin. Ethän siis jää yksin tämän asian kanssa, vaan haet itsellesi apua. Myös omille läheisille aikuiselle voi olla hyvä kertoa tilanteestasi, niin saat myös läheltäsi tukea avun hakemiseen.

Jos haluat jutella tästä tai ihan mistä tahansa muustakin aiheesta, niin myös meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) voi soittaa. Meillä on myös chat ja nettikirjepalvelu. Keskusteleminen palveluissamme on aina nimetöntä ja luottamuksellista. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Olet arvokas juuri tuollaisena kuin olet!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

⭐🔷️Kristallienkeli🔷️⭐

Kiitos kun vastasit:) olen todella kiitollinen!

Vastaa aiheeseen: VS: [Pojat itsetyydytys]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top