Siirry sisältöön
Reichenbach

14-vuotias poika tässä kirjottelee mielensä paineita. En tunne itseeni masentuneeksi kun vasta silloin kun ehdin tehdä jo jotain mitä tulen katumaan, ylä-aste alkoi suosiossa ja oikeastaan suuressa ilossa viime-vuonna ja kasiluokan alku oli lasku mahallaan helvettiin näkemättä edessä tulevaa haadekseen verrattavaa itsesäälillä,[osa viestistä poistettu] ja ympäristön paineen asettamaa surun ja melankolian välissä istuvaa paikkaa. Itse olen ali-arvoinen oppilas jota kiusataan vain syystä että olen, oikeastaan vain heidän silmissään hiukan liian vähän mies. Siis, koska en ole sporttinen tai kovin taitava kädestäni. Ja haukkuvat hintiksi ja vajaa-älyiseksikin, siihenkin heillä on syy. Muita asioita, haluaisin laihtua ja se ei onnistu [osa viestistä poistettu] ( Reichenbach on kiskottu Arthur Conan Doylen kirjoihin pohjautuvasta sarjasta ’ Uusi Sherlock ’ ja se oli osa jakson ’ Reichenbach Fall ’ nimeä. Jossa ” Moriarty ” saa ” Sherlockin ” ( Joka oli konsultoiva etsivä ja sosiopaattisilla tavoilla käyttätyvä mies ) tiputtautumaan katolta ja lavastamaan itsemurhansa jonka vuoksi ” Watson ’ olisi pelastettu )

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”Reichenbach”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Ylä-aste.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top