Siirry sisältöön
Huolestunut

Hei kaikki nuoret ! Mulla on kyllä aika kipee ongelma. Mulla itelläkään ei oo mikään kauheen hyvä olo nytten ja mun kaveri puhuu että se tekee itsemurhan. Oikeesti, se on sellanen kaveri et jos se päättää jotain nii se myös tekee sen. Mä pelkään sen puolesta. Okei, se on vaan mun nettikaveri, mut kuitenki tärkee sellanen. Oisin oikeesti tosi kiitollinen jos voisitte jotenki auttaa. En haluu et tää henkilö lopettaa elämänsä.

scoopy

Hei! On oikein, että välität ystävästäsi ja olet huolissaan hänestä, ketään ei jätetä pulassa yksin. Mielestäni sinun kannattaisi kertoa hänelle, kuinka tärkeä hän sinulle on ja että et halua että hän vahingoittaa itseään. Jos mikään ei auta, kehottaisin sinua kertomaan jollekin luotettavalle aikuiselle hänestä ihan nimettömänä henkilönä, ja kysyä miten voisit häntä auttaa. Voimia sinulle! (:

Vili

kauhee tilanne, tiiän kokomuksest :/ sun pitää puhuu siit sen kaa ja selvittää perin pohjin mikä on sen syy et se haluu tollast! Si sun pitää rohkasta sitä :) esim. koittakaa keksii sille joku mukava uus harrastus, semmone mikä saan sen tunteen ittensä onnistujaks

Nimetön

Kuuntele sitä.

Vastaa aiheeseen: Ystävä uhkaa itsemurhalla /:

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top