Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Parhaat pelit

 1.  Minecraft (K-7)
  ”Legenda ja paljon tekemistä”
 2. The Sims 4 (K-12) 
  ”Se on paras koska siinä on isot mahdollisuudet hallita elämää ja mitä siinä tapahtuu on aina yllätys. Kiva elää välillä semmoisessa toisessa maailmassa ja päättää kaikesta tekemisestään.”
 3. Among Us (K7) 
  Sitä voi pelata sekä yksin että yhdessä. 
 4. Momio (Peli on suunnattu 7-13 -vuotiaille, mutta kaikki alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita) 
  Momio on kiva ja turvallinen nuorten peli/some jossa kiusaamiseen puututaan herkästi ja muille voi puhua. Ihanaa ajanviettoa<3 
 5. Five Nights at Freddy’s (K-12)
  Mun mielestä se tarina kaiken takana on tosi jännä ja hahmot niin kivan näkösii ja se on tosi hauska peli vaikka onki ihan sika rasittava jos ei oo kärsivällinen mut  silti tykkään. 
 6. Counter Strike: Global Offensive eli CS:GO (K-16) 
 7. Fortnite (K-12) 
  ”Fortnite on suosikkini siksi, koska se on toiminnallinen peli. Siinä voi valita omat tyypit millä pelaa ja myös hakun, repun, aseen värin ja sen laskeutumisjutun ns. laskuvarjon. Fortnite on mukava peli. Pystyy valitsemaan mihin muotoon menee. Solo, duo, squad, greative, team rumble… Yleensä menen yksin pelailemaan soloon. välillä kaverin kanssa pelailen duo ja squadia.”
 8. Taiko no Tatsujin (K-7) 
  Taiko no Tatsujin on japanilainen rytmipeli, jossa rummutetaan kappaleen tahtiin. Se löytyy lähes kaikille alustoille, mutta löytyy myös netistä ilmaiseksi! Peliä voi myös pelata kaverin kanssa, jolloinka hauskuus tottakai tuplautuu. 
 9. PokemonSword and Shield (K-7) 
  Koukuttava, kivat grafiikat, monipuolinen ja ihana pelata etenkin ystävien kanssa. 
 10. Fifa21 (K-3) 
  Hyvä peli koska siinä oppii jalkapallosta ja siinä on monipuolisia pelimuotoja. 

Huom! Usean pelin sarjoissa eri osissa voi olla eri ikäraja. Varmistathan aina pelin ikärajan ennen pelaamista.

Huomaathan myös, että pelien ikärajat eivät ole suosituksia. Peleissä käytössä olevat ikärajat 3, 7, 12, 16 ja 18 eivät kerro pelin teknisestä vaikeudesta tai soveltuvuudesta tietyn ikäisille, vaan varoittavat sisällön mahdollisesta haitallisuudesta. Pelien ikärajat ovat sitovia, eli niitä täytyy noudattaa. Vain aikuisille tarkoitettujen pelien luovuttaminen alaikäiselle on rikoslain vastaista.

Osallistu sivun rakentamiseen ja jätä omat sarjasuosikit meille!

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Back to top