Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Lumilautailu

Olen lumilautaillut nyt 6 vuotta. Joka talvi olen käynyt laskettelemassa. Se on mukavan haastava harrastus. Lumilautailu on kivaa kun voi mennä laskemaan kavereiden kanssa. Lumilautailussa tarvitset lumilaudan, lautakengät ja kypärän, sekä voit myös käyttää laskettelulaseja.

Laskettelupaikkoja on Suomessa monia, mutta parhaimmat laskettelukeskukset sijaitsevat pohjoisessa.

Lumilautailu vaatii harjoittelua ja siinä kehittyy aina paremmaksi mitä enemmän laskee. Aluksi se on haastavaa, se on laji jonka taktiikka pitää vain tajuta. Itse kävin lautailukoulussa, että pääsin alkuun harrastuksessa. Lajissa jo edistyneemmät voivat koittaa myös laskettelukeskuksissa olevia hyppyreitä, mutta ne vaativat jo kokemusta.

Vilma

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top