Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Työssäoppiminen Nuortennetissä

Me ollaan Johanna & Ella! Me opiskellaan nuoriso- ja yhteisöohjaajiksi ja ollaan oltu nyt kolmisen kuukautta työharjoittelussa Nuortennetillä. 

Kun me saatiin alkuvuodesta tieto meidän seuraavasta topista, niin tiedettiin, että halutaan tulla kokeilemaan verkkonuorisotyötä Nuortennettiin. Ennen TOP:n alkua koronan aiheuttama poikkeustila tuli voimaan ja suurimman osan meidän luokkalaisen työssäoppimista jouduttiin siirtämään syksyyn. Meitä kuitenkin onnisti, koska saatiin TOP paikka jota pystyttiin tehdä kotoa käsin. Meidän fiilikset ennen TOP:n alkua oli odottavaiset, koska emme olleet aikaisemmin tämän kaltaisessa harjoittelussa. 

Työssäoppimisen aikana saatiin tehtyä vaikka mitä uutta ja jännää. Seuraavaksi luetellaan kaikkia asioita mitä ollaan tehty ja halutessanne voitte myös käydä ihmettelemässä niitä.  

Testi, Mikä hyvän mielen haltija sinä olet? 

Gallup kotielämästä. 

Gallup uuteen ryhmään menemisestä. 

Tekemistä kesäksi! 

Kesän muistilista. 

Johannan peli, miksi nukkuminen on tärkeää? 

Näiden lisäksi ollaan mm. oltu mukana ryhmächateissä, verkkareina vastaamassa keskustelupalstalla, päivitelty uusia nykyaikaisempia kuvia Nuortennetin sivuille, suunniteltu TikTokkia ja tehty sinne ensimmäisiä sisältöjä sekä pidetty somepäiviä. 

Nyt kun harjoittelu on melkein ohi voimme sanoa, että suosittelemme ehdottomasti Nuortennettiä harjoittelupaikaksi! Meidän mielestä oli todella hauskaa ja opimme todella paljon uusia asioita mitä voi hyödyntää tulevaisuudessa. Oli hyvin mielenkiintoista ja monipuolista. Ainoa huono puoli oli jatkuva istuminen ja siitä erilaiset kivut mm. Selässä, niskassa ja vähän joka puolella.  Seisomapöytä olisi ollut todella kätevä. Tämä harjoittelu soveltuu kuitenkin niille, jotka ovat oma-aloitteisia, teknologiasta kiinnostuneita ja ahkeria 

On aika taas siirtyä takaisin opiskelemaan koulunpenkille. Kiitos näistä kolmesta kuukaudesta Nuortennetti! 

Johanna

Opiskelija

Ella

Opiskelija

Aiheeseen liittyvät

Meidän tekemät sivut

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top