Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

TOP 5 videopeli suositusta!

Heellou! Iida tässä.

Jos ajattelet viettää esimerkiksi joululomasi pelien äärellä, niin anna kun minä suosittelen sinulle parit pelit mitä voisit kokeilla!

Osa näistä on yksinpelattavia, joitakin voi taas pelata porukassa. Osa näistä maksaa, osa ilmaisia.

Jos etsii peliä, missä tekemistä riittää vaikka muille jakaa, on tässä yksi mainio vaihtoehto.

Breath of the Wild on Wii U- ja Nintendo Switch –pelikonsoleille julkaistu toimintaseikkailupeli. Breath of the Wild sijoittuu avoimeen pelimaailmaan, ja pelimaailma on jopa kaksitoista kertaa suurempi kuin Twilight Princessin. Tässä pelissä mainio lisäys on se, että se voit ratkaista eri tavoilla yhden ainoan ratkaisun sijaan. Voit siis suoraan mennä taistelemaan Ganonia vastaan, vaikka et olisi vapauttanut yhden yhtäkään Divine Beastia.

Tutkimisen lisäksi pelaajat voivat suorittaa tehtäviä tai haasteita saadakseen tiettyjä etuja. Tornien ja shrinejen aktivointi lisää karttaan waypointteja, joihin pelaaja voi warpata milloin tahansa. Hyrulen ympärillä on shrineja, jotka sisältävät haasteita pulmapeleistä taisteluihin. Hyrulessa on hajallaan pieniä pulmia. Kaupungit toimivat hotspot-pisteinä seikkailuille, sivumatkoille ja kaupoille, jotka myyvät materiaaleja ja vaatteita. Vaeltajat ja muut matkailijat tarjoavat sivutehtäviä, vihjeitä tai keskusteluja.

Koska peli on pelattavuudeltaan aika mielenkiintoinen ja se kun siellä voi tehdä vaikka ja mitä. Voit aikailla päättää itse mitä teet seuraavaksi.

Itse kun olen pelannut Zelda pelejä nuorempana, on tämä aika shokki pelatessa. Jotenkin tuntuu niin erilaiselta.

Jos siis omistat esimerkiksi Nintendo Switchin, kannattaa tämä peli ostaa!

Tykkäät mobiilipeleistä? Entä sellasesta keksi gachapelistä?

Cookie Run: Kingdom on Devsistersin toimintaroolipeli, gacha-peli ja Cookie Run -sarjan kuudes peli. Peliä pelataan pääasiassa rakentamalla pelaajan Cookie Kingdomia ja keräämällä keksejä käyttämällä pelin gachaa.
Peli sisältää uusia keksejä ja yli 200 tasoa. Se kertoo tarinan kekseistä, jotka totuttelevat uuteen elämäänsä uudessa valtakunnassaan paettuaan noidan luota, joka herätti heidät henkiin. Cookie Run: Kingdom sisältää kattavan kertomuksen kekseistä, jotka lähtevät tutkimusmatkalle löytääkseen uudelleen kadonneita muinaisia valtakuntia, ennen kuin Dark Enchantress Cookie ottaa ne haltuunsa.

Pelimuotoihin kuuluvat PVP- ja Guild-järjestelmät, Gauntlet Challenges Tower of Sweet Chaosin ja Cookie Alliancen muodossa, Tropical Soda Islands, joka tarjoaa enemmän resursseja jokaiselle valmistuneelle saarelle, kausiluonteiset pelitilat, jotka lisäävät strategiaa tiiminrakennusmekaniikkaan, ja Special Jaksot, joissa on tarinoita jotka liittyvät tärkeimpiin sivuhahmoihin. Päätarinatila “World Exploration” sisältää 2 ylimääräistä vaikeutta, Dark ja Master.

Mä olen pelannut kyseistä peliä no heittämällä melkein pari vuotta.

Mä en kauheasti tykkää gacha peleistä, mutta koska tässä pelissä tuntuu saavan kaiken niin helpolla niin tätä olen tykännyt pelata. Eteenkin jos on joku tosi tylsä hetki, niin Cookierunia tulee pelattua aika paljon.

Tän pelin saa siis puhelimelle, ipadille sun muille. Koneellekkin omin konstein. Sekä on myös ilmanen!

Oletko kenties hevosihmisiä?

Star Stable Online on online peli, jota voi pelata tietokoneella tai puhelimella. Pelissä pääsee tekemään paljon erilaisia tehtäviä, kouluttamaan hevosia ja ystävystymään muiden pelaajien kanssa. Peliä pystyy pelaamaan ilmaiseksi, mutta jotta haluaa useammalle alueelle sekä enemmän tehtäviä, on siihen ostettava Star Rider. Star Stable Onlinen tarinatehtävät seuraavat edeltäjänsä Starshine Legacyn juonta.

Pelin alussa pelaaja saa itselleen hevosen, mutta hevosia pystyy ostamaan Star Coinseilla lisää. Hevosia löytyy monta eri rotua. Star Stable Onlineen, lyhyemmin “sso” tulee aina keskiviikkoisin päivitys. Päivityksissä saattaa tulla uusi rotu, uusia tehtäviä tai eventtejä.

Itse olen pelannut ssota jo monia vuosia. Se on itselleni jäänyt hyvin tärkeäksi peliksi, että sen lopettaminen olisi aika vaikeaa.

Jos on yhtään kiinnostunut hevosista taikka fantasia tarinatehtävistä, on tää aika hyvä peli. Ssossa on myös helppo hankkia ystäviä!

Harry Potter faneja yhtään? Tai muuten vain kiinnostunut velho/noita jutuista?

Hogwarts Legacy on 2023 julkaistu toimintaroolipeli. Peli sijoittuu 1800-luvun lopulle, sata vuotta ennen Harry Potter –romaaneissa kirjoitettuja tapahtumia. Pelissä voit luoda oman hahmon, joka opiskelee Tylypahkassa, siellä hän oppii hallitsemaan erilaisia maagisia kykyjä ja esineitä. Pelissä voi siis oppia erilaisia loitsuja, valmistaa erilaisia juomia ja oppia erilaisia taistelutyylejä. Pelaaja pääsee myös valitsemaan, mihin neljästä eri tuvasta hän haluaa.

Peli on open-world, eli avoin pelimaailma. Siellä riittää paljon tutkittavaa, eli täydellinen seikkailun haluisille. Voit taistella vihollisia vastaan sekä löytää aarteita.

Hogwarts Legacyn tarina on todella mielenkiintoinen, ja itse rakastin tehtävien tekoa yli kaiken. Se miten voit sun itse luoman hahmon tarinaa päättää ja kuinka paljon tutkittavaa tässä pelissä on.

Peli on maksullinen ja sitä voi pelata koneella, PS5, Xbox X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switchillä.

Tottakai ykköspaikan saa tämä monipuolinen, todellisten alfaurosten peli: Roblox.

Roblox on ilmainen onlinepeli, jossa pystyy luomaan itse omia pelejä sekä pelaamaan muiden luomia pelejä. Täydellistä eikö vain? Robloxissa on varmasti jokaiselle jokin peli, mitä tykkää pelata. Siellä on parkour peleistä kauhupeleihin vaikka ja mitä.

Kuten sanottu, Roblox on ilmainen, mutta siellä voi myös ostaa pelinsisäistä rahaa. Robuxilla voi ostaa hahmollesi vaatteita, voit ostaa Robloxin pelien sisällä olevia ostoksia (esm, Game passit yms) sekä joskus on myös maksullisia pelejä. Hyvin harva kylläkin.

Koska itse rakastan pelata tätä peliä kavereiden kanssa. Siellä on niin monipuolisesti kaikenlaisia pelejä mitä pelata. Niin kuin.. pelin sisällä pelejä? Eikö olekkin mainio yhdistelmä.

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Kommentit

  1. Roblox on minunkin lempi peli. On vaan helpompaa kuin miljoonat pelit ovat samassa apissa kun asettaisit kaikki ne App Storesta tai Play kaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top