Siirry sisältöön
tyttö 15w

oon laittanu tos pari poikaystävän haku tekstii ja toivon niiiin kovasti et joku poika vastais!! tuntuu ettei kukaan välitä musta..ei mus oo mitään vikaa..kai? hehheh!;D en nimittäin haluis välttämättä sekaantuu noihin meijän koulun tupakka ringin poikiin..:) et kumpa joku ees vois vastaa! pojat on oikeesti järkevämpii ku mun nykyiset kaverit jotka on tyttöi! heh! XD <3<3<3!!!

Jamppa121

Haluaisin mielelläni! Ja mäkään en haluu olla tupakoitsioiden kaa erityisii ystävii ku haju tarttuu ja vanhemmat ihmettelee…

alkuperainen lähettäjä!

Oikeestikko!!?? mis sä asut? ja minkä näköinen olet ja ikä ja tälleen?? olis kiva nähä joskus! ;)

Kebab121

Oon 14 ja semi näkönen? en oo lihava mut en myöskää laiha noin 163 cm pitkä ja nii… Ja asun klaukkalassa (30 min helsinkii) ja oon tosi liikunnalline teen kaikkee mitä pystyy mutta tällä hetkellä mulla on selässä yhessä nikamassa murtuma nii oon ollut nut 3 viikkoa sairalomalla ja olen ollut yksinäinen.?? mutta missä sä asut jne…???

alkuperäinen kirjoittaja..15v tyttö siis

asun siuntios..ja sä asut ehk vähän liian kaukana musta..:( ei voitas nähä melkeen ikinä..Hööööh..mut haluun kyl silti jonkun jonka kaa vois viettää aikaa ym kivaa tehä..:) ootko sam tyyppi ku toi Jamppa121? Vai..

Lauri 14

Mäkin voisin tutustua suhun ja asun vähän lähempänä hattulas(hämeenlinnan lähel) ja koska täytän koht 15 nii saan mopo kortin niin voisin myös tulla käymää sinne niin nyt voitas tutustuu tää aika ;) ja oon 163cm ja semi komee soitan kitaraa(sähkö- ja akustinen) ja myös semi urheilulline ja ruskeet hiukset :) ja ois kiva puhuu joskus käviskö se sulle? Ja en oo kovis enkä oo koskaa polttanu tupakkaa tai mitää sellasta,mutta puhutaanko/tavataanko joskus? :)

pussyslayer14v

annan sulle elämäs aikaa

[Viestistä poistettu osa: lue Keskustelu-palstan ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/]

Vastaa aiheeseen: 14-16v pojat!! haluatko poikaystäväkseni? :))

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top