Siirry sisältöön
Tonnikala

Mä en vaan pysty lopettaan syömistä. Ennen mää söin jotta pääsisin eroon ahistavista tunteista mut nyt aina ku avaan jääkaapin oven tulee ahmittua ruokaa ja kaikki päättyy aina siihen että oksennan. Mää en tiiä mitä mää voisin enää tehdä. Mää kerroin mun äidille tästä ja me puhuttiin siitä koululääkärille mutta se ei ottanut asiaa tosissaan. Mua ahistaa ihan hirveesti enkä tiiä miten saan tän loppumaan.

0009

No jos sul on pakottava tarve syödä ruokaa paljon ni napostele vaikka hedelmiä ja vihanneksia tai muuta terveellistä!! Tsemppiä mee vaikka jutteleen kuraattorille tai menkää jonnekkin jonkinlaiseen lääkäriin❤️❤️

Ketsuppi

Moi! Kuulostaa vakavalta, terkkarin ois pitänyt ottaa asia tosissaan. Kannattaa ottaa yhteys johonkin toiseen ammattilaiseen esim. just koulukuraattori tai lääkäri. Hienoa, että olet kertonut asiasta äidillesi ja terkkarille!

Itse en tosiaankaan ole mikään ammattilainen, mutta tulee mieleen, että kyseessä olisi jokin syömishäiriö. Myös jos on ollut ahdistusta, niin psykologi tai terapeuttikin voisi olla hyvä?

Toivottavasti kaikki kääntyy hyvin 💗💗

:)

Minäkään en ammattilainen ole, mutta mm. bulimian eli eräänlaisen syömishäiriön oireisiin kuuluu ruoan ahmiminen ja sen jälkeen oksentaminen. Sun asia kuuluisi ottaa tosissaan! Koita vielä puhua koululääkärille uudestaan ja jos sekään ei auta niin käänny jonkin muun luotettavan aikuisen puoleen, joka vois sua auttaa. :)

Vastaa aiheeseen: Ahmiminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top