Siirry sisältöön
I’m therian🐱🐰🐦

Moi, oon kohta 15v tyttö,  joka on eläny jo pitempään eristyksissä maailmasta. Mä kärsin. Mun elämä on ollu nii paska et en kestä enää… mä myös käyn mielisairaiden koulus ja syön lääkkeitä päivittäin. Nyt kerron mun elämäst.

Mun elämä oli lapsena muuten tavallinen, mut mä olin erityisen väkivaltainen jo silloin. Mut kolmosluokalla, vuonna 2018, alko menee erityisen huonosti. Mä vaihoin kokonaan luokkaa, ja sille luokalle ei tullu yhtää mun kaverii. Sit mä jouduin riivatuksi (mä uskon näihin juttuihin enkä keksi muutakaan selitystä), jonka takii aloin käyttäytyy nii huonosti, et joiduin erityisluokkaan ja myöhemmin mielisairaalaan. Mä kiusasin, [Osa tekstistä poistettu], et mä en saanu enää myöhemmin käyä kouluu yhtään ja jouduin mielisairaalaan. Siel olin vuoden, ja mä käyttäydyin vitun nolosti. Mut en mä oikeesti ois käyttäytyny nii, vaa se oli se paha henki joka asu mun sisäl. Se sai mut käyttäytyy nii huonosti ja väkivaltaisesti, et mua alettii kiusaa. Se on sen hengen syytä. Mä oon iha hiton vihane sille hengelle. Sen takii mä jouduin mielisairaalaan LIIAN huonon käytöksen yakii.

Vuonna 2020 tulin mun nykydeen kouluun eli mielisairaiden kouluu. Tää on iha paska koulu. 6-luokalla aloin myös viiltelee [Osa tekstistä poistettu] Mulla meni nii paskasti.
Tää koulu pilaa mun elämän.

Vuonna 2022 aloti 7 luokan samassa mielisairaiden koulus jolloin meni iha ok, ja oisin päässy tavalliseen kouluun mut EI PÄÄSTETTY. Sit mul alko menee nii huonosti, et ei oo ennen menny näi huonosti.

[Osa tekstistä poistettu] Siitä mä suutuin nii kovawti, et mä aloim NETTIKIUSAAJAKSI. Mä haukuin naisii ja homoi, vaik olib itekki tyttö. Mä olin vitun misogyyninen ja homofoovinen teini. Mä kiusasin netissä päivittäin.
Mä myös lähettelin snäpissä alastonkuvii joillekki miehille. Ne pakotti.

Mä suhtaudun myös positiivisesti päihteisiin, vaik en oo viel kunnol ollu kännis. [Osa tekstistä poistettu] Mä ihailen kaikkii jotka käyttää ja pidäm sitä coolina. Mut energiajuomii mä juon jo kuitenki vitun paljo. Addiktio.

Sit keväällä mä olin tosi masentubut ja ahdisynut. Yks tyyppi, joka on hyväksikäyttäny mua jo pidemmän aikaq, ahdisteli mua nii vitusti [Osa tekstistä poistettu] Mä kävin lääkäris joka päivö [Osa tekstistä poistettu]

Sit tänä syksynä mä jouduin mielisairaalaan itsetuhoisuuden takia. [Osa tekstistä poistettu]

Mul on ollu myös syömishäiriö.

Mulle on myös tähän asti opetettu kuinka tytöt on arvottomii ja homous on väärin, ja iha tosissaan uskoin. Mut nyt vasta huomasin mitä mut on saatu uskomaan. Ja ahistaa.

Mä oon myös aina ihaillu kaikkii rikollisii ja kiusaajii, ja nyt oon alkanu kiusaamaanki. Mä aloin kiusaa tosissaa yhtä mun luokkalaista tyttöö, koska se o vitun nössö. Mä oon esim levitelly väärää tietoo siitä ja ahistellu sitä vessassa. Kiusaamine on ollu päivittäistä ja oon käyny rehtorin puhuttelussaki. Mut silti se ei lopu. Sit mä myös välillä oon kiusannu mun koulun pissistyttöjen porukassa yhessä, koska neki kiusaa nii mäki kiusaan ku kuulun niien jengii.

Mut oikeesti… syvällä sisällä mä oon vain hyväksikäytetty ja alistettu tyttö, joka on kokenut kovia. Mul on ollu nii rankka elämä et mä en enää voi mun käytökselle mitää. [Osa tekstistä poistettu]Oikeesti ainut asia jota mä näiden seksuaalisten hyväksikäyttöjen [Osa tekstistä poistettu] jälkeen toivon on se, et saisin olla täysin normaali nuori normaalissa koulus, jolla on myös normaaleita kavereita. Mä oon joutunu kärsii tästä paskasta elämästä nii paljon, et musta on tullu itsetuhonen ja muutenki tämmönen. Mä en haluis enää tätä. Mua ahistaa. Ahistaa olla tämmöne.

Voitteko auttaa? En kestä enää kauaa…

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei ”I’m therian🐱🐰🐦”!

Kiitos, kun rohkeasti jaoit elämästäsi! Olen pahoillani kaikesta, mitä olet joutunut kokemaan. Nyt onkin tärkeää, ettet jää näiden vaikeiden asioiden kanssa yksin, siksi onkin hienoa ja tärkeää, että kirjoitit tilanteestasi tänne ja pyydät apua. Se on jo yksi askel kohti parempaa!

Olen joitakin kohtia viestistäsi moderoinut pois, sillä jotkut yksityiskohdat olivat sellaisia, joita emme voi julkaista keskustelupalstallamme, sillä ne saattaisivat järkyttää muita lukijoita. Olen kuitenkin lukenut viestisi kokonaan.

Olet kokenut paljon vastoinkäymisiä sekä vaikeita ja järkyttäviä asioita elämässäsi. Tällaiset asiat voivat väistämättä jättää jonkinlaiset jäljet ja ne voivat myös jälkikäteen oireilla eri tavoilla. Totesitkin itse, että sinulla on ollut niin rankka elämä, että et ole voinut käytöksellesi mitään. Joskus voikin vasta jälkikäteen oivaltaa, mistä esimerkiksi oma käyttäytyminen tai ajatukset ovat saattaneet johtua. Mielestäni osaatkin todella taitavasti sanoittaa kaikkea tapahtunutta ja osaat pohtia, mitä tapahtumien taustalla on saattanut olla. Voit olla ylpeä siitä, kuinka hienosti olet saanut kerrottua tämän kaiken tekstin muotoon ja nyt pyydät apua.

Viestissäsi oli sellaisia asioita, joihin sinun tulisi saada tukea aikuisilta. Esimerkiksi masentuneisuus, ahdistuneisuus, itsetuhoisuus, syömiseen liittyvät ongelmat ja hyväksikäytön uhriksi joutuminen ovat aina sellaisia asioita, joihin on tärkeää saada ihan ammattilaisen apua. Oli ikävää lukea, kuinka huonosti olet voinut henkisesti ja nyt onkin tärkeää, ettei sinun tarvitse jaksaa yksin, vaan saat apua. Olet joutunut myös hyväksikäytön uhriksi ja tähänkin sinun olisi tärkeää saada tukea. Haluan muistuttaa, että tässä hyväksikäyttäjä on toiminut väärin sinua kohtaan, seksuaalinen ahdistelu ja hyväksikäyttö sekä toisen painostaminen alastonkuvien lähettämiseen ovat laittomia tekoja, joista voit tehdä rikosilmoituksen.

Olet kokenut paljon vaikeita ja kamalia asioita, mutta näistä huolimatta elämässäsi on varmasti vielä paljon ihania ja hyviä asioita tulossa. Vaikeista ajoista on mahdollista päästä eteenpäin ja sinulla on mahdollisuus elää toivomaasi normaalia elämää. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jaksaa ja selvitä. Siksi nyt onki tärkeää, että saisit apua luotettavilta ja turvallisilta aikuisilta. Avun hakeminen on jo iso askel kohti helpompaa ja parempaa oloa.

Kerroit olevasi ”mielisairaiden koulussa”, joten voi olla, että sinulla mahdollisesti on joku hoitokontakti. Käytkö säännöllisesti tapaamassa esimerkiksi hoitajaa tai jotakin muuta ammattilaista? Kirjoitit, että et pidä nykyisestä koulustasi, mutta olisiko siellä jotakin sellaista työntekijää, jolle tuntuisi hyvältä puhua? Tai tuleeko sinulle mieleen ketä tahansa muuta luotettavaa ja turvallista läheistä aikuista, keneen voisit tukeutua? Avun saamisen yksi edellytys on se, että pystyisi mahdollisimman rehellisesti kertomaan ajatuksistaan ja kokemuksistaan, ja tähän haluaisin sinua kannustaa. Sinulla on oikeus saada itsellesi apua ja tukea!

Täältä voit lukea lisää ammattilaisen avusta: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/tukea-ammattilaiselta/

Jos kaipaat tukea siihen, miten ottaa asia puheeksi aikuisen kanssa, voit tutustua tähän sivuun: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/puhu-huolista/kaanny-laheisten-puoleen/

Jos haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa nimettömästi ja luottamuksellisesti, voit soittaa myös meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), tulla chattiin juttelemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Arki-iltaisin klo 20-24 päivystää samasta numerosta (p. 116 111) myös Nuorten tukilinja: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/nuorten-tukilinja/

Vaikeista asioista ja huonosta olosta on mahdollisuus päästä eteenpäin kohti parempaan, vaikka nyt tuntuisikin, että asiat kaatuvat päälle, eikä meinaa jaksaa. Ethän jää yksin! Olet tärkeä ja arvokas! <3

Lämpimin halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

I’m therian🐱🐰🐦

Kiitos hyvästä vastauksesta :)

Vastaa aiheeseen: Auttakaa mua! En kestä enää..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top