Siirry sisältöön

Eikö mun aloittamaa keskustelua saa julkaista nuortennetissä?

Coconut 🥥 🌴

Hei! Aloitin keskustelun kohdalle ”ihmissuhteet” ja olin aika varma, että se ehkä siirettäisiin kohdalle ”seksuaalisuus”

Mutta eri nimimerkillä aloitin keskustelun ”Se tuntui Seksuaaliselta Ahdistelulta”
Oon ottanut nyt aika montakin päivää että se julkaistaan. Tänään ( kun tätä kirjoitan ) huomasin että monien uusia keskusteluja & vastauksia on nyt täällä julki, mutta minun aloittamaa ei taas missään. Onko se minun aiheeni jollain tavalla sopimatonta tänne nuorten nettiin? Itse ajattelen sen olevan erittäin tärkeä asia josta tyttöjen täytyy olla varuillaan. Olisi kiva myös, että saisin jakaa tätä minun kokemusta, vaikkei se välttämättä ole sitä mitä itse alunperin ajattelin.

Milloin se julkaistaan?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei Coconut 🥥 🌴!

Hyvä, kun laitoit viestiä ja pahoittelut, että olet joutunut odottamaan viestisi julkaisua.

Keskustelupalstan viestien julkaisussa voi olla viivettä, sillä kaikki viestit luetaan huolella läpi. Myös eri palstojen keskusteluja ja vastauksia saatetaan julkaista eri tahtiin.

Seksuaalinen ahdistelu on todella tärkeä aihe, josta ehdottomasti saa jutella Nuortennetissä keskustelupalstan säännöt huomioiden. Hienoa, että olet halunnut nostaa tätä aihetta keskusteluun ja haluat jakaa omaa kokemustasi!

Tulethan myöhemmin uudestaan tarkistamaan, onko viestisi jo julkaistu. Jos viestiä ei näy, niin voit kokeilla kirjoittaa sen myös uudestaan. Keskustelupalstan ohjeet pääset halutessasi tarkistamaan täältä: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Eikö mun aloittamaa keskustelua saa julkaista nuortennetissä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top