Siirry sisältöön
Onneton

Minulla on oma kaveriporukka johon kuuluu lisäkeseni 6 henkilöä.
Kaverini ovat kivoja ja sillee, mutta tunnen jääväni ulkopuolelle kaikesta. Aina minulle sanotaan, että olen se toiseksi paras ja jos joku kavereistani pitää juhlat, jonne pääsee vain tietty määrä porukkaa, minut kutsutaan vain jos joku muu kavereistani ei pääse tulemaan. Koulussa ryhmätöissä teen suurimman osan työstä, koska olen ”hikke”. Pärjään hyvin koulussa, mutta kaverini perustelevat menetystäni sillä, että olen hikke. Totta kai olen heidän paras ystävänsä, jos meille tulee uusi pentu, maksan syömiset kaupungissa tms. tai jos meille pääsee pomppimaan trampalla. Yritän aina itse olla hirveen kiva ja kiltti, mutta se ei tunnu riittävän. Tiedän, että minun pitäsi olla onnellinen, että minulla edes on kavereita, mutta toivon, että saisin edes yhden kaverin joka tosissaan tykkäisi minusta.

Ditte- Verkk@ri

Heippa!
Kiva että krijoitit!

Kuulostaa vähän hankalalta tilanteelta ja mun korvaan siltä että ne ei oikein arvosta sua ystävänä vaan ne hakee jotain muuta. Voisitko koittaa puhua vaikka niille kavereille siitä miltä susta tuntuu, kun ne jättää sut ulkopuolelle tai vaan aluks yhdelle niistä? Jos tuntuu heti liian vaikealta mennä jutteleen niiden kanssa niin voisit ehkä jutella ekaks jonkun sun mielestä mukavan aikuisen kanssa siitä että mitä niille voisi sanoa ja miltä susta tuntuu?

Jos sun yrityksistä huolimatta tunnet vielä että se kavereille puhuminen ei auta voisit vaikka yrittää tutustua uusiin ihmisiin jonkun uuden harrastuksen kautta tai ihan koulussakin. Tsemppiä!

Nimetön

Mulla on ollu vähän samankaltaisia ongelmia joitain vuosia sitten. Jos oikein rohkee olis, niin vois suoraan mennä täräyttämään et tahdotteks te olla mun kavereita vai ette, ja mikä on homman nimi. Mut älä huoli, itsekään en tuolloin ollut niin rohkea;). Ehdottaisin ensteks, et kertoisit asiasta jollekulle luotettavalle henkilölle, koska ensinnäkin se helpottaa vaikka tuntuukin vaikeelta sanoo asiasta, ja toiseks asiat saadaa toivon mukaan paremmalle tolalle. Itse kerroin luokanvalvojalle, joka kyllä puuttui asiaan aika topakasti.
Ja kannattaa hankkia sellaisia kavereita, jotka oikeesti tykkää susta ja tahtoo olla sun kanssa. Se voi olla vaikeeta, jos ongelma on laaja, mut mua autto se, et hankin kavereita toisilta luokilta, vaikka osa omasta luokasta piti mua silmätikkunaan melko pitkään.
Mun mielestä tollainen ulkopuolelle jättäminen ei oo ollenkaan reilua eikä missään tapauksessa hyväksyttävää, mut älä tee samaa virhettä kuten minä alussa tein: yritin vaan väkisin tuppautua mukaan enkä kertonut asiasta eteenpäin. Jos niin tekee, asiat menee melko varmasti vaan pahemmalle tolalle. Hyvää loppukevättä sinulle, ja tsemppiä!

jee…

mulla on ollu juuri sama ongelma tän kesän (ja jatkuu aina vaan..), kaverit menee kylälle ja jos en ite kysy mitään nii eipä mua paljon kukaan kaipaa…olen kans 16.

pikku apulainen

oon kokenu samaa jo ekalta luokalta asti. oon huomannu, et lahjontaan ei kannata ryhtyy. jos muut ei huoli sua, eti uudet kaverit.

RP

Sama ongelma.. Paras kaveri (jonka kaa ollaan tunnettu yli 10vuotta) ei pyydä mua enää mukaan mihinkään ja on alannu levittämään mun asioita eteenpäin.. Kuulen aina myöhemmin jostain muualta että mitä kaverit on tehny edellisenä viikonloppuna. Ja kuulin ku toi ”Paras kaveri” sanoi yks pvä et ”jos jää porukan ulkopuolelle niin on kyllä täysin oma vika!”. Oon ystävällinen kaikille, enkä oo loukannu ketään, tuntuu vaan ettei seura enää nyt lukion alottamisen jälkeen kelpaa. Ehkä on paras vain antaa niiden ”kavereiden” olla jonkin aikaa ja kattoo mitä tapahtuu

J3H

Mitä jos itse yrittäisit järjestää jotain tapahtumia ystäviesi kanssa YHDESSÄ, sen sijaan ku istut jossain omassa huoneessa odotellen puhelinsoittoa viihteelle.

-_-

Olen kyllä järjestänytkin ja kaikki on tullu aina jos on päässy, mutta silti vieläkin olen joutunut pyytämään tulla mukaan eikä minua ole kutsuttu mihinkään. Aina olen siis päässyt ei siinä mitään, mutta tuntuu tosi ulkopuoliselta silti.

Mörkö

Itse melkein joka kerta kamut kutsuu mut sinne minne lie meneekin,mutta välillä mulle tulee semmonen olo että ne käyttää mua hyväksi. Eikä ne oikeesti haluu olla mun kavereita? o_O Ne myös hakkaa mua ja sanoo et se on vaan leikkiä..ja se välillä sattuukin aika lailla.

maanmatonen

Mun mielestä sun kannattais valita yks porukka, johon menisit mieluiten, jos sä haluut päästä mukaan näihin inside vitseihin yms. Eihän tää tarkota, et sun pitää hylätä muut porukat, mut olisit täs mieluisimmas porukas eniten.

Jenny

Kannattaa mennä juttelemaan, koska se voi olla yksinäinen. Mitä sitten jos olisitkin sen tytön kanssa, koska se ei muuta teidän välejä ollenkaan. Jos se muuttaa teidän välejä jotenkin, niin ne ei ymmärrä sitä mitä sinä halua tehdä. Minä pyydän että menet juttelemaan sen tytön kanssa. Koska itselläni on käynyt näin että yksi tyttö ei uskaltanut tulla minun kanssa juttelemaan koska hän pelkäsi pilaavansa suhteensa muutamaan kaveriin.

helppiää!

kiva sitte ku ei oo ku yks kamu ku ne kaks pitäs mua outona. Tiiän et ne täs on outoja mut parempi kaks ku yks mun mielestä

mörkö

Katoin yhesti koulun ruokalassa ku pari tyyppii teki just täsmälleen ton saman jutun. Itte sit sanoin niille et kuihan törkee ihminen voi oikeesti olla ja et mä ainaki voin olla jos sä haluut. No hyvinhän siinä sitte kävi, ollaan parhaat kamut ainaki tällä hetkellä

:)

Mul on ihan samoi kokemuksii… Mustaki tuntuu et oon kaveri porukas vähä ulko puoline…. Mitä vois asialle tehä? Oon kuitenki aika hiljane et en kyl kehta kellee opellekaa sanoo…..

joku vaa

Ei määrä vaan laatu

Vastaa aiheeseen: Kaverit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top