Siirry sisältöön
H

En jaksa melkein ikinä keskittyä. Olo on tosi levoton kun pitää istua tunneilla. Kaikki äänet on tosi häiritseviä ja joskus mun pitää mennä toiseen tilaan tekemään koulu tehtäviä. Lukio ahdistaa tämän takia.
Pitäisikö tästä kertoa jollekin?
Voinko itse tehdä asialle jotain?
Mistä tää johtuu?

moms spaghetti

kannattaa kertoa vaikka terkkarille tai jollekki tutulle(esim vanhemmille)kyseessä kyllä vois olla joku keskittymishäiriö

tsemppii sulle:)

Juu

Kannattaa käydä koulu psykologin luona, nimittäin mulla aletaan tutkimaan sitä onko jokin keskittymishäiriö.

H

Update

Kerroin omalle psykalle tästä ja täyttelimme kyselyitä ja vanhempani myös tekivät sellaiset. Psykologini mukaan minulla on paljon oireita. Tilannetta seurataan. Jotenkin haluaisin että oireet olisi riittävät diagnoosin saamiseen koska jotkut päivät tuntuu niin vaikelta että en pysty tekemään mitään koulussa ilman avustusta. Kotona erilaiset tehtävät onnistuu helpommin koska perheenjäsenet auttavat ja ei moiti jos en saa jotain heti valmiiksi :)
Tänään englannin opettaja sanoi vähän ilkeästi ja siitä tuli mulle huono fiilis, kun olin unohtanut tehdä jonkun tärkeän tehtävän. Olisi kivaa jos opettajat olisi enemmän ymmärtäväisiä

Gilly

Mulla on toi sama juttu. Vaikka joskus yrittäisin keskittyy niin en aina vaan pysty siihen. En oo kuitenkaan huolestunut siitä, oon sanonu vanhemmille ja ne ei ollu huolissaan.

Vastaa aiheeseen: Keskittymisvaikeudet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top