Siirry sisältöön
apina_pulla13

Mitä se ”Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan päivystäjä palstalle” tarkottaa? Minne mun viesti on siirretty? Millon siihen vastaa joku aikuinen? Mistä se löytää? Arvostan paljon jos te Nuortennetin ylläpitäjät avaisitte tätä hieman minulle :)

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei apina_pulla13,

Kiitos viestistäsi! Siirrämme Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle sellaiset viestit, joihin haluamme tarjota aikuisen tukea. Tällä palstalla Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat keskusteluun. Palsta löytyy suoraan osoitteesta https://www.nuortennetti.fi/foorumi/paivystaja-mukana-keskustelussa/.

Viestien julkaisu kestää usein tällä palstalla hieman pidempään kuin muilla palstoilla juuri siksi, että aikuinen vastaa niihin, ja yleensä vastaus julkaistaan samaan aikaan kuin alkuperäinen viesti. Ei siis kannata huolestua, jos omaa viestiä ei heti näy siellä.

Kiireellisissä asioissa suosittelemme olemaan yhteydessä esimerkiksi Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Toivottavasti tämä avasi asiaa hieman!

Lämpimin terveisin,
Nuortennetin työntekijä

Vastaa aiheeseen: Mä en nyt ihan tajuu…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top