Siirry sisältöön
liibalaaba

Joo siis eli oon 16 ja asun sijaisperheessä.en tuu pääsee kotii enää koskaan vaikka haluaisin ja sillo oli kaikki nii paljon paremmin..ja en jaksa oottaa siihen asti että sais oman kämpän.[osa tekstistä poistettu] mullon maailman ihanin poikkis.mutta siitä huolimatta tuntuu etten jaksa enää ku mikään ei oo niinku ennen ja mimmonen kesä tulis ja vklp saa tehä mtn ja koska ei tuu enää pyörittyy bileissä nii ei jotenki oo enää kaverisuhteet ennallaa ja kaikkee paskaa ett en tiiä miten jaksan oottaa..jja oon 8kk asunu sijaisperheessä.

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”liibalaaba”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka kanssa voisit jutella luottamuksella ajatuksistasi ja tunteistasi? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen.

Sieni

Mä tiedän tunteen :( sun tilantees on tosi rankka. Voimia sulle hei! Stay strong! :)

POIKA

surullista

suriMi

Mäki asun sijaisperhees. Oon 13 ja joutunu kärsii tätä koko ikäni. Eihän mun ees anneta tuntee mun äitii. En ole koskaan saanu tavata. Vaik ne tietää mis se asuu ja kaiken.
Mulla on tosi paha masennus.

Vastaa aiheeseen: masentaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top