Siirry sisältöön

Miksi joitain uusia aloittamia keskusteluja ei julkaista?

PikkuMyy

Olen satavarma, että ainakaan 2 keskustelua jotka aloitin tai yritin aloittaa aikaa sitten ei julkaistu. Mistä tämä johtuu?

Ps. Arvostan jokaista vastausta ja kanssani pohtimista. Kiitän jo valmiiksi.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei PikkuMyy.

Kiitos viestistäsi. Hyvä, että lähdit kysymään asiaa, joka on selvästikin sinua pohdituttanut.

Keskustelupalstoille tulleita viestejä moderoidaan, eli tarkastetaan, säännöllisesti. Moderaattorit hyväksyvät, muokkaavat epäsopivaa sisältöä tai poistavat keskustelupalstalle tulleita viestejä keskustelupalstan sääntöjen mukaisesti.

En osaa kysymykseesi tarkkaa vastausta antaa miksi keskustelunaloituksiasi ei olla julkaistu. Syynä voi olla, että keskustelussa on ollut jotakin sääntöjenvastaista mutta syy voi myös olla inhimillinen ja keskustelu on voinut joutua väärään paikkaan. Voit käydä lukemassa keskustelupalstan säännöt täältä: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/

Jos koet, että keskustelunaloituksissasi ei ollut mitään sääntöjenvastaista, kannustan sinua kirjoittamaan palstalle uudelleen. Voit myös kirjoittaa meille kirjeen nettikirjepalvelumme kautta. Haluamme tietää mitä sinulle kuuluu ja pohdimme mielellämme kanssasi asioita. Kirjeeseen saat vastauksen parin viikon sisällä. Tässä linkki nettikirjepalveluun: https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/

Hyvää kesän jatkoa toivottaa,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Aika monesti ainakin mun kesuille on käyny niin, että ne on jääny ilmeisesti johonkin moderointipinon pohjimmaiseks ja julkaistu useita kuukausia jälkikäteen.

Hämmentää

Mä oon yrittäny myös kaksi kertaa julkasta viestejä jotka on ollu täysin sääntöjen mukaisia ja saman tyyppisiä viestejä (tosin jo vanhoja) on ollut ennenkin. Näin pari mun ongelmista on jääny taka alalle ja mietityttämään.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei nimimerkki ”Hämmentää”.

Kiitos viestistäsi. Onpa kurja kuulla, että viestejäsi ei olla julkaistu. En valitettavasti osaa vastata mikä tähän on ollut syynä. Viestit käydään aina läpi ennen niiden julkaisua, ja näin ollen julkaiseminen voi välillä kestää. Myös tälle ”Päivystäjä mukana keskustelussa” palstalle tulevia viestejä julkaistaan aina samaan aikaan päivystäjän vastauksen kanssa, joten kyseisellä palstalla voi kestää vieläkin kauemmin ennen kuin viestit tulevat julki.

Jos sinua mietityttää jokin sinua koskeva asia toivon että käännyt Lasten ja nuorten puhelimen palveluihin. Soittaa voi numeroon 116 111 (suomeksi) tai 0800 96 116 (ruotsiksi). Voit myös chatata tai kirjoittaa nettikirjeen (https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/). Nettikirjeisiin saat aina henkilökohtaisen vastauksen viimeistään kahden viikon sisällä. Palveluissa voit aina olla nimetön ja voit puhua asioistasi luottamuksellisesti.

Toivon, että olet yhteydessä, jos jokin painaa mieltäsi. Haluamme mielellämme olla sinun tukenasi!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Miksi joitain uusia aloittamia keskusteluja ei julkaista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top