Siirry sisältöön
Yksinäinen tyttö elluzki

Oon siis 12v tyttö ja mul ei oo kavereita. Voisko joku kertoo jotain vinkkei et miten sais??? On yleensä aika yksinäinen olo.. mut en vaa tiiä miten lähestyis muit.😕

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moi!

Kiitos viestistäsi! Onpa ikävä kuulla, että sinulla ei ole kavereita ja sinulla on yleensä aika yksinäinen olo. Et ole varmastikaan tämän asian kanssa yksin, sillä moni kokee välillä yksinäisyyttä.

Toivoit saavasi vinkkejä, miten kavereita voisi saada ja kerroit, ettet tiedä, miten lähestyisi muita. Uusien ihmisten lähestyminen ei aina ole helppoa ja se voi vaatia aika paljon rohkeutta. Mielestäni osoitat jo nyt rohkeutta, kun kirjoitit tänne keskustelupalstalle ja pohdit, miten kavereita voisi saada.

Tuleeko sinulle mieleen koulusta tai vapaa-ajalta ketään mieleen, keneen haluaisit mahdollisesti tutustua paremmin? Miltä sinusta tuntuisi aloittaa jutteleminen esimerkiksi jonkin yhteisen tekemisen, kuten vaikka koulutehtävän, äärellä? Kun on päässyt aloittamaan juttelun jostakin aiheesta, niin silloin saattaisi jossakin kohtaa rohkaistua ehdottamaan jotakin yhteistä tekemistä. Vai tuntuisiko sinusta mukavemmalta lähestyä viestin kautta ennemmin kuin kasvotusten?

Jos haluat, niin voit lukea lisää uusiin ihmisiin tutustumisesta ja ystävystymisestä täältä: https://www.nuortennetti.fi/ihmissuhteet/kaverit/ystavyytta-voi-harjoitella/

Täällä myös juttua yksinäisyydestä ja kuinka sitä voi kokeilla helpottaa: https://www.nuortennetti.fi/ihmissuhteet/kaverit/ei-kavereita/

Toivon kovasti, että saisit tähän viestiketjuun vastauksia ja vinkkejä myös ikätovereiltasi! Uskon, että täällä on varmasti monia, jotka saattavat samaistua tilanteeseesi.

Jos haluat jutella tästä aiheesta tai ihan mistä tahansa muustakin, niin meille voi aina soittaa myös ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), tulla chattailemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. Kaikki palvelumme ovat nimettömiä ja luottamuksellisia!

Rauhallista loppuvuotta!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Hylätty

Heii!

Mulla oli samanlaisia tuntemuksia 12v. Kutosen lopussa mut hylättiin ja nää kaks nimeltä mainitsemattomaa tyttöö alko yhtäkkii kiusaan mua. :) Nykyään siis olen 13v ja löysin rinnakkaisluokalta kaverin valinnaisen kautta ja yritin tutustua luokkien sekotusten jälkeen muihin tyttöihin. Alkuun tuntu siltä ettei tuottanu tulosta, mut nyt kaks tyttöö on alkanu puhuun mulle. Tää oli tosi vaikeeta, kun oon introvertti ja kaiken lisäks therian, josta mua kiusataan helposti. :) Toivon sulle onnee kavereiden löytämiseen, ja jos haluut tutustua nii tutustun mielelläni! Yritä vaan rohkeesti mennä puhuun esum. muille yksinäisille/kivalta vaikuttaville!

Vastaa aiheeseen: Miten sais kavereita???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top