Siirry sisältöön
Pallonaama

Lukeeko moderoijat JOKA IKISEN jutun? Onko jokin kone käytössä? Minä päivinä niitä luetaan? Tuleeko kysymyksiä paljon? Jos on tullut 200 samaa kysymystä, julkaistaanko kaikkia? Montako tyyppiä viestejä lukee? Onko moderoijien työ just sitä, että ne vain lukee pikkutyttöjen viestejä? …
Joo.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Pallonaama

Kiitos viestistäsi. Tosi hienoa, että Nuortennetin moderointi kiinnostaa sinua. Täällä tosiaan moderoidaan kaikki julkaistavat viestit ja koulutetut ihmismoderaattorit lukevat kaikki viestit ja miettivät miten moderoinnin voi tehdä kirjoittajaa kunnioittaen, ketään loukkaamatta ja kuitenkin niin, että itse asia, eli nuorten ajatukset pääsevät näkyviin. Viestejä moderoidaan melkein joka päivä Nuortennetin kaikilla palstoilla. Tätä kyseistä palstaa moderoidaan kaksi kertaa viikossa. Yhteensä moderointia tekee noin 10 aikuista. Moderointi suojaa kaikkia ilkeiltä, vihamieliseltä ja väärää tietoa levittäviltä viesteiltä. Täällä siis saa olla ihan oma itsensä ja jutella muiden nuorten kanssa rauhassa. Kurkkaa vielä keskustelupalstan säännöt, niin näet millaiset viestit eivät pääse koskaan julkiseksi täällä Nuortennetissä: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/

Tervetuloa keskustelemaan!

Tytsy010💋😘

MLL nuorten ylläpito voisitteko kertoa
Miten tehdä uusi keskustelu(otsikon jne)
Jos tajusitte/tajuatte mitä tarkoitan😅

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei ”Tytsy010💋😘”!

Kiitos viestistäsi! Pahoittelut, että viestisi julkaisussa ja vastauksen saamisessa meni näin pitkään.

Pääset tekemään uuden keskustelun valitsemalla ensin, mille palstalle haluat viestin kirjoittaa (esimerkiksi ”Kokemuksia Lasten ja nuorten puhelimesta” tai ”Iloa ja arkea”). Kun menet haluamallesi palstalle, löydät sivun yläreunasta sinisen painikkeen, jossa lukee ”Aloita uusi keskustelu”. Tästä painikkeesta avautuu sivu, jonne pääset kirjoittamaan viestisi otsikon ja sisällön.

Toivottavasti tästä vastauksesta oli apua! Kirjoitathan uudestaan, mikäli herää tästä tai jostakin muusta asiasta kysyttävää!

Keväisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Feeniks🔥

Kirjoittaako näihin vastauksia joku ihminen vai robotti?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moikka Feeniks🔥!

Kiitos hyvästä kysymyksestä! Meillä Nuortennetissä vastauksia kirjoittavat ihan oikeat ihmiset. Luemme kaikki viestit ja niihin viesteihin, jotka kaipaavat aikuisen vastausta, haluamme kirjoittaa huolella henkilökohtaisen vastauksen. Aikuisen kirjoittamat vastaukset tunnistat tuosta harmaan palkin nimimerkistä ”Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin” tai ”MLL Nuortennetin ylläpito”.

Mukavaa kevättä!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Feeniks🔥

Te vastaatte liian robottimaisesti ni ei tunnu et siel ois oikee ihminen vastatkaa ihmismäisemmin kosk monista tuntuu että siel ei oo oikeasti kettään kirjoittamassa vastauksia vaan joku automaattinen robotti

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei Feeniks🔥!

Kiitos palautteesta! Tämä palautteesi onkin todella hyvä ja tärkeä, koska meille on tärkeää, että kirjoittajille tulee olo, että heidän asiansa on lukenut ihan oikea ihminen.

Meillä jokainen aikuinen kirjoittaa vähän omalla kirjoitustyylillään ja haluamme välittää huolella kirjoitetun vastauksen jokaiselle, jolle vastaamme. Meillä kuitenkin saattaa olla monissa vastauksissa hieman samanlainen kaava (eli viestin aloitus, aiheen käsittely ja lopetus). Ehkä juuri tuo kaavamaisuus voi tuoda sellaisen robottimaisen vaikutelman.

Jos viestejä joudutaan siirtämään toiselta palstalta ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -palstalle, niin niihin laitetaan usein aika samanlainen ilmoitus siitä, että viesti on siirretty. ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -palstalla kuitenkin sitten päivystäjä lukee ensin viestin huolella ja sitten vastaa henkilökohtaisesti.

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Miten viestit moderoidaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top