Siirry sisältöön

Olen varmasti ainoa nuori joka ei ole ikinä seurustellut!

17-vuotias poika

Moi kaikki! Mä oon 17-vuotias poika, jolla ei ole ikinä ollut tyttöystävää. Kaikki mun kaverit ovat ainakin joskus seurustelleet ja minä en ikinä! Tunnen monia, jotka ovat jo seurustelleet vaikka ovat mua 5 vuotta nuorempia eli noin 12-13 vuotiaita! Ajatelkaa! Mä olen niitä 5 vuotta vanhempi ja siltikään en oo ikinä seurustellut! Mulla on aspergerin syndrooma. Mikä minussa on oikein vikana? Miksi kaikki muut nuoret ovat tähän ikään mennessä seurustelleet mutta minä en? Kertokaa!

17-vuotias poika

Miksi kukaan ei vastaa?

17-vuotias poika

Mä tunnen monia muitakin nuoria joilla on Aspergerin syndrooma ja silti hekin ovat jo seurustelleet mutta minä en! Mikä minussa voi olla oikein vikana, kun en ikinä saa tyttöystävää vaikka kaikki muutkin nuoret seurustelevat tai ovat jo seurustelleet?

Some dude

Hmmh.. En tosiaan usko, että olisit ainut, joka ei ole koskaan seurustellut. En usko, että sinussa itsessäsi on mitään vikaan, kohdallesi ei vain ole sattunut sellaista ihmistä, joka tuntisi sinua kohtaan ihastusta kuten sinä häntä.
Itsekkin olen 17-vuotta, enkä ole koskaan seurustellut tai mitään sellaista, vaikka suurin osa ystävistäni ja kavereistani on. Tosin tiedän myös muutamia tämän ikäisiä, ja vanhempiakin, jotka eivät ole koskaan seurustelleet. Joten on ihan normaalia, ettei ole koskaan ollut seurustelukumppania tähän ikään mennessä. Vielä ollaan nuoria, ja vielä se joku löytyy!
Toivottavasti tästä viestistä on edes jonkinlaista apua. Tsemppiä!

18v. tyttö

Moi. Olen jo 18, mutta en kertaakaan seurustellut. Olen monia kertoja toivonut, että seurustelisin, mutta… Olin peruskoulussa koulukiusattu ja ujo, enkä puhunut juuri kenellekkään. Vain muutamat harvat tiesivät, millainen todellisuudessa olen. Nyt olen uudessa koulussa saanut enemmän itseluottamusta ja uskallan nyt paremmin näyttää muille, millainen oikeasti olen. En siltikään seurustele. Haluan kyllä ensin löytää sen ”oikean”, tai ainakin melkein ”oikean”.

hmm-

Kyllä sä vielä ehdit, ei mitään hätää.. On muitakin jotka ei oo viel seurustellu 20-vuotiaanakaan.. Oikea löytyy sitten kun on aika.. Tsemppiä ! (:

Nimetön

Hah, Mein mutsi alko vast 21 ikäsenä seukkaa. Mitä väliä sil on ettet ole seurustellut? en mäkään ja mä olen 15.

17-vuotias poika

Eniten mua tässä ottaa päähän se, että mä tunnen olevani muista pahasti jäljessä, koska mua monta vuotta nuoremmatkin jo seurustelevat.

17-vuotias poika

Mua alkaa aina raivostuttamaan, kun mä nään joidenkin suutelevan. Mä saan aivan hirveän ahdistuskohtauksen siitä! Mä en kestä nähdä, kun toiset suutelevat. Mitä mun oikein pitäisi tehdä? Pitäisiköhän mun mennä juttelemaan tästä asiasta jonkun aikuisen kanssa?

tyttö vaan…

et oo ainoa nuori joka ei oo seurustellu:) kun se oikea sattuu kohdalle ja on valmis seurusteluun niin sitten ei ku vaan tuulemaan… ei sairaudet koskaan haittaa jos on ihastunu

Vaapukka

Ihmiset etenevät tässä asiassa *hyvin* eri tahtiin. Minä en ole koskaan seurustellut ja olen 35 vuotta vanha. Kannattaa katsoa ympärilleen tarkasti; on helppo olla huomaamatta, miten moni ei seurustele.

Aspergerin syndrooman myötä tiettyjen mm. seurustelukumppanin hakemisessa sosiaalisten käytöstapojen opettelu on työlästä ja epäintuitiivista. Sen seurauksena aspiet aloittavat seurustelun keskimäärin selvästi ikäluokkaansa myöhempään. Mutta hajonta on suurta, joten yksittäisen ihmisen kohdalla ei koskaan voi tietää, milloin hän kohtaa ensimmäisen seurustelukumppaninsa.

17-vuotias poika

Tällä hetkellä en ole ihastunut keneenkään.

tyttö

nooo, täällä on yks 17v tyttö joka ei ole koskaan seurustellu ja ihan hyvin pyyhkii :) Vielä on toivoa<3

TY-97

Minä olen 13-vuotias ja moni tuntemistani 6-luokkalaisistakin seurustelee. Mutta jokaista ”suhdetta” ei voi sanoa seurusteluksi, jos vain ollaan yhdessä. Siihen kuuluu myös yhdessäolo, kiintymys ja mustasukkaisuus. Pelkkä ”oot nätti ollaan yhes” ei riitä!

17-vuotias poika (nykyään 18-vuotias)

Alkaa jo tosissaan vituttamaan, sillä olen saanut tänäkin vuonna lukea facebookista ainakin tuhat miljardia kertaa, että ”henkilö x on parisuhteessa henkilön y kanssa”! EN ENÄÄ KESTÄ LUKEA NÄITÄ JATKUVIA PARISUHDEUUTISIA FACEBOOKISTA …[osa viestistä poistettu]…! MÄ HALUAN TYTTÖYSTÄVÄN JA VÄLITTÖMÄSTI! Tänäkin iltana meinasin alkaa hakkaamaan päätäni seinään, kun luin että yksi parhaista kavereistani (tyttö) on elämänsä ensimmäistä kertaa parisuhteessa! EN KESTÄ ENÄÄ!

Vastaa aiheeseen: Olen varmasti ainoa nuori joka ei ole ikinä seurustellut!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top