Hämillään

Moi! Luulen että olen bi seksuaali taikka homo. Lähiaikoina olen tuntenut paljon vetoa poikiin ja minulle tulee välillä fantasioita että olisin jonkun pojan kanssa. Olen kuitenkin aina tykännyt tytöistä, mutta tämä homo käänne on alkanut lähiaikoina vasta. Voiko tämä johtua jotenkin murrosiästä jos se sekoittaa jotain hormooneja tai jotain? Olen 15 vuotias poika. Voiko joku keskustella kanssani tästä sillä haluan jotain tietoa tai varmuutta asiasta

Ope

Moi!

Tässä juuri tutkailin 9. luokan terveystiedon kirjaa ja asiaa seksuaalisuudesta. Kirjan mukaan oma seksuaalinen suuntautuminen saattaa selkiytyä vasta parikymppisenä.

En osaa sanoa mistä tällainen äkillinen muutos johtua, kenties mainitsemasi hormonit saattavat vaikuttaa asiaan.
Henkilökohtaisesti en ole tällaista muutosta kokenut, mutta voihan se olla mahdollinen.

Uskon, että ihminen tuntee kyllä sisimmässään, mitä kohtaan kokee seksuaalista vetovoimaa ja mikä tuottaa nautintoa. Eiköhän tilanteesi selviydy viimeistään seksuaalikokemusten myötä. Toki pitää muistaa, että partnerin tulee olla luotetteva ja henkinen ja fyysinen ympäristö ovat turvallisia.

Toivottavasti saat jargonistani jotain selkoa. Pointtini on se, että kuuntele rohkeasti sisintäsi ja ole mitä olet. Seksuaalisia suuntauksia on useita ja kaikki on ok niin kauan, kun ketään ei satuteta fyysiseti eikä henkisesti.

-Joni

Hämillään

Kiitos vastauksista, näiden avulla olen paremmin selvillä jäljillä.

Henkilö

Moi! Seurustelen saman sukupuolen kanssa mutta en uskalla kertoa vanhemmilleni asiasta.. muutama hyvä ystäväni tietävät jo asiasta mutta perheeni ei. Pelkään heidän suhtautumista asiaan. Olen siis aivan normaali 12v tyttö

kugelschreibensnitchelknöppel

Musta tuntuu, että mun iskä on rasisti eikä hyväksy yhdyntää saman sukupuolen kanssa. Mitä teen? Olen rakastunut poikaystävääni. Ollaan seurusteltu 10kk… En uskalla siis kertoa vanhemmilleni.

homo mies :D

Olen lesbo :D

Potaatti

Hei! Olen 12v tyttö enkä ole varma olenko hetero, bi vai ”Gay” Minä itse en usko olevani homo koska minulla on tällä hetkellä poika puolinen ihastus. Silti minusta tuntuu että minulla olisi kiinnostusta myös samaa sukupuolta kohtaan.. En ole kertonut vanhemmilleni.. Vain parhaalle ystävälleni.. Se oli helppoa koska teidän että hän ei ole hetero.. Aloin miettiä asiaa vasta 2viikkoa sitten mutta halusin kysyä että olisiko kenelläkään järkevää vastausta kysymykseeni: Olenko hetero, bi vai lesbo?
Tiedän että itsestäni antamat tiedot ovat vähäisiä mutta toivon että joku osaisi vastata.. :)

Itekki aina..

Ite oon 13v tyttö ja miettiny pitkää et oonks hetero, homo, bi, pan yms ja et näi.. Oon kattonu yhtä hyvää sarjaa jos on homoi(Riverdale), ja sit ihastunu niihi näyttelijöihi, en tiiä onko normaalii et on tämmöne, sit juttelen mun kaverin(tyttö ja bi/pan) kaa monesti muijist. En tiiä, et mistä 13/06 vois löytää jonku tytön joka ois muu ku hetero, ei välttis sillee et suhteeseen vaa et vois jutella sen kaa ja kertoo ajatuksii :(
Voitteks @henkilö ja @potaatti kertoo😐🏳️‍🌈❤️

Epävarma

12v täällä. Oon nyt seurustellu noin 2-3kuukautta yhen tytön kaa ja ennen sitä oon miettiny et onks mul ollu tunteita yhtä poikaa kohtaan. Ja oon päätelly et ehkä tunnen joitaki tunteit sitä poikaa kohtaan ja aattelin itsestäni et oon bi. Mut oon siitä epävarma. Ja en oo kertonu täst mun perheelle koska oon epävarma kuinka ne suhtautuis siihe.

Huolissaan

Olen noin 14 vuotias poika ja luulen vahvasti että olen homo koska minulla on tunteita yhteen poikaan mutta samalla olen tykästynyt tyttöön!😓Help!!

Vastaa aiheeseen: Olenko homo tai Bi seksuaali
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.