Siirry sisältöön
….

Oon ens vuonna menossa 7lk. Tunnen olevani aika tosi erilainen. Pukeudun aina tummiin väreihin, oon hiljanen ym. Ja oon myös ulkonäöllisesti todella erilainen. Oon melkeen kaikkia pään verran pidempi. No onhan siellä pari muuta tyttöä jotka on jopa pari senttiä pidempiä kuin mä, mutta en mä heidän seurassa paljon oo. Kaikki on niin pienikokoisia ja lyhyitä ja sitten oon minä.. Mulla on monta vuotta ollut ongelma tän kanssa, mutta nyt tässä iässä se on tullut esille kun on sitä pituutta tullut ym. En ite tykkää siitä kun joudun olla mun kavereiden kanssa jotka on tosi lyhyitä ja tosi laihoja ja pieniä. En silleen häpeä itteeni, mut sit ku joudun olla muiden pienempien samanikäisten vieressä niin EN KESTÄ. Se ahdistaa, ja piilottelen aina itteeni jotenkin. Ei oo kivaa olla luokan pisin ja ”isoin”. Mun hyvä kaveri jonka kanssa oon eniten, ni on vähän inhottava välillä.. Se ei oikeen mieti mitä sanoo ja on pari kertaa ilmottanut että mä olen ”iso, läski”. Ei siis miettinyt mitä sanoi. Hän tuo sen kyllä jotenkin esille, ei siis suoraan mutta silleen vähän ”vihjailee”. Ei tällä hetkellä mielenterveys tunnu olevankaan niin hyvä. Stressaan kaikesta ja tunnun saavan sellaisia pieniä ”stressi/ahdistus-kohtauksia” eli alan haukkoa happea hysteerisesti.
Toivon että joku fiksu tulis sanoo edes jotain… kiitos

Kata, verkk@ri

Moi,
Minulla oli sama ongelma sun ikäisenä koska mun puberteetti alkoi muita aikasemmin. Mulla alkoi menkat esimerkiksi tosi aikaisin ja olin sekä fyysisesti että ehkä psyykkisestikin kehityksessä kavereitani edellä. Yläasteella se kuitenkin tasoittui ja kun muilla alkoi tulla pituutta lisää niin jäin pian muita lyhyemmiksi. Mä oon siis 161cm enkä ole enää vuosiin kasvanut, nyt olen 19 vuotta. :D Oletko ajatellut asiaa siltä kannalta, että muut eivät välttämättä nää pituuttasi häiritsevänä asiana kuin sinä itse? :)

Jos joku haukkuu sua ulkonäön takia niin hän ei silloin ole oikea ystäväsi. On hyvinvoinnin kannalta tosi tärkeää viettää aikaa seurassa, jossa voi tuntea itsensä hyväksytyksi osaksi porukkaa. Ehkä voisit mainita kaverillesi suoraan, että susta tuntuu pahalta kun hän möläyttelee asioita ajattelemattomasti? Jos hän ei ymmärrä ja/tai möläyttely jatkuu niin suosittelen sua ottamaan vähän etäisyyttä häneen ja etsimään muita kavereita.

Paljon tsemppiä!
-Kata, verkk@ri

Niklas

hei ei mitää hätää. muaki haukutaa läskiks

Jko

Oonks autisti :(

Joku

Moi

Vastaa aiheeseen: Oonko erilainen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top