Siirry sisältöön
[Nimimerkki poistettu]

Tää tapahtu ehk 2 vuot sitte. Oli 14 tulin junalla mun kaverilta yksiin kotiin sitteku oli joku 4h viel matkaa piti vaihtaa junaa. Kello Oli noin 20.00 mun äiti laitto viestii et sen serkku tulis hakee mua(en tuntenut sitä) sitte ilmeisesti (villi veikkaus) joku mies oli kuunnellut meijän keskusteluun ja väitti et se on se äitin serkku Jari (nimi muutettu).[Osa tekstistä poistettu] Aamulla sitte ku pääsin junaa junas yks nainen kysy mult oonko OK. Kerroin mitä kävi ja se autto mua se vei mut kotii vaikka sen matka ois jatkunut ja kerto mun äitille Sit ne vei mut terveysasemaa ja kaikki oli kunnossa mut mulla on traumat yksiinmatkustamisesta ja sellaset miehist):

Joten ÄLKÄÄ! Kysykää teijän vanhemmilta et ees milt se näyttää jos joudutte tollaseeseen tilanteeseen

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos rohkeudestasi jakaa tämä kamala kokemus kanssamme. Moderoin osan tekstistäsi pois, sillä se olisi saattanut järkyttää muita lukijoita, mutta olen lukenut viestisi ihan kokonaan. Poistin myös nimimerkkisi henkilöllisyytesi suojaksi.

Kokemasi on ollut varmasti todella pelottavaa ja järkyttävää. Onneksi pääsit tilanteesta lopulta pois, mutta olen tosi pahoillani siitä, mitä olet joutunut kokemaan. Kenenkään ei pitäisi joutua kokemaan tuollaista. Tuo mies oli käyttänyt tilannetta hyväksi sekä toiminut laittomasti ja väärin sinua kohtaan. Toivottavasti hän sai teostaan tuomion.

Toimit todella hienosti ja rohkeasti, kun kerroit tälle naiselle tapahtuneesta ja hän auttoi sinua. Hienoa myös, että asia meni äitisi tietoon ja pääsit terveysasemalle. Tuollaisen järkyttävän tapahtuman jälkeen ei ole ihme, että sinulle on jäänyt traumoja yksinmatkustamisesta ja miehistä. Oletko päässyt käsittelemään tapahtunutta vielä jälkikäteen ammattilaisen kanssa? Joskus järkyttävä tapahtuma voi vaikuttaa vielä mielessä vuosienkin jälkeen ja silloin on aina tärkeää saada keskusteluapua.

Keskusteluapua voi hakea esimerkiksi koulupsykologilta tai oman paikkakunnan terveysasemalta. Täältä Nuortennetin sivulta voi lukea vielä lisää ammattiavusta: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/tukea-ammattilaiselta/ammattilaisten-apu/

Seksuaaliväkivallan uhri voi hakea tukea myös näiltä tahoilta:
Seri-tukikeskus: https://thl.fi/fi/web/vakivalta/apua-ja-palveluja/seri-tukikeskus-seksuaalivakivallan-uhreille
Raiskauskriisikeskus Tukinainen: https://tukinainen.fi/
Rikosuhripäivystys: https://www.riku.fi/

Meille voi soittaa myös ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), jos haluaa jutella nimettömästi ja luottamuksellisesti. Meillä on myös chat ja nettikirjepalvelu.

Vielä kerran iso kiitos siitä, että rohkeasti kerroit tapahtuneesta! Ethän jatkossakaan jää pohtimaan mieltä painavia asioita yksin.

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

13v tyttö

se mies oli tyhmä!

Vastaa aiheeseen: Storytime mun elämän kauheimmasta yöstä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top