Siirry sisältöön
niinuuuuhh_

mä halusaisin keskustella ihmissuhteista eiku siis parisuhteista.
mitä väliä vaikka olsit homo tai lesbo tai transu tai ihan mikä vaa,eks oo tarkotuksena se, et on onnellinen??
Teidän pitää hyväksyä ittenne sellasena ku te ootte,eikä itteensä tarvee hävetä.
nii ja sitte ku jokku voi huudella esim. käytävillä tyttö/poika/ystävästään jotai pahaa , ni ei siitä tarvi oikeesti välittää,ne on maybe vaa kateellisii..
toivoisin et kommentoisitte tähän oman mielipiteenne asiasta :)

suklaasydän

Se on aivan sama mikä seksuaalinen suuntautuminen ihmisellä on, me ollaan kaikki ihmisii. Jos pelottaa, että esim. homoystävä on ihastunu suhun, eikä hän kiinnosta sua, niin sanot vaan kohteliaasti että ei kiitos. Miten se eroaa heteroystävän ihastumisesta? Ei mitenkään.

Joku viisas ihminen, jonka nimee en nyt muista, sano näin: ”Rakastun ihmisessä persoonaan, en sukupuoleen.” Meidän kaikkien pitäis ajatella asioita tän lauseen avulla. Rakkaus ei tunne rajoja, ei ikään eikä sukupuoleen!

Ja se, että jos kerran oot ollu homosuhteessa, ei tarkota, että sä ”joudut” olee homo koko lopun ikääs. Jos sä oot päättäny, että homous ei oo sun juttu tai just toisin päin, niin sit sä oot saanu selville sun suuntautumises, eikä siinä oo mitää hävettävää.

On tosi alhasta jos joku kiusaa seksuaalisen suuntautumisen takia. Ne kiusaajat on oikeesti vaan kateellisia että osaa olla sinut itsensä kanssa ja nauttia hyvästä ihmissuhteesta. Kannattaa vaan mennä kertoo aikuselle jos joku kiusaa sen takia, koska kiusaamisen kanssa EI TARVITSE elää!

Ja vaikka tällä nyt ei ole mitään merkitystä, kerron nyt olevani hetero, mutta homojen kannalla, koska joidenkin mielestä pitäisi kertoa aina suuntautumisensa puolustaessa homoja (joo!!?!!) ”koska tietystihän homot puolustaa omia oikeuksiaan, mutta heterot ei puolustais homoja. kaikki jotka puolustaa homoja on homoja.”

Vastaa aiheeseen: suhteet-

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top