Siirry sisältöön

Vähän rakentavaa palutetta teilel nuortennetin työntekijöille

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Okei en tiiä mistä alottasin…ensin haluun varottaa päivystäjää että tästä tulee tosi pitkä viesti. Ensinnäkin en ymmärrä sitä että ne teidän moderaattorinne sensuroi ihan kaiken. Mä en saanu laittaa edes huvipuiston nimeä. Omia mielipiteitä täälläkään ei saa jakaa kun heti ollaan sensuroimassa ettei kenellekkään vaan tuu paha mieli. Ymmärrän toki että sellaiset asiat jotka ovat oikeasti haitallisia voi sensuroida mutta mun omia mielipiteitä ei. Toiseks tänne tulee ihan liian harvoin mitään uutta. Aina samat keskustelut…oon vaan niin loppu tähän. Onjan tällä kiva keskustella joo mutta kun kaikki sensuroidaan ja just ne viestien tärkeimmät kohta jätetään pois. Halusin nyt vaan avautua asiasta ja kertoa että kehitettävää on ja paljon. En halua tällä viestillä loukata ketään nuortennetissä tai mll työskentelevää henkilöä! Kerroin vain oman mielipiteeni ja kehittämisen kohteet! Ottakaa tämä siis rekentavana palautteena ja pyrkikää kehittämään palveluanne! Teette todella tärkeää työtä 😘

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Otamme kiitollisina vastaan ihan kaikenlaiset palautteet ja kehitysehdotukset. Iso kiitos siis sinulle, että kirjoitit meille palautetta. Pahoittelut, että saat vastauksen viiveellä!

Ikävä kuulla, että olet kokenut, että olemme sensuroineet keskusteluita liikaa. Moderoimme tosiaan kaikki sääntöjen vastaiset asiat pois viesteistä. Ymmärrän, että tämä voi kyllä hankaloittaa joskus viestien luettavuutta.

Esimerkiksi huvipuiston nimi on varmasti otettu pois juuri sen takia, että turvattaisiin se, ettei kirjoittajaa tunnistettaisi paikan perusteella. Mielipiteitään saa kirjoittaa, kunhan ne eivät ole sellaisia, jotka jollakin tavalla arvostelevat toista henkilöä tai voisivat loukata jotakin. Tällä tavalla haluamme varmistaa, että keskustelupalsta on turvallinen kaikille ja noudatammekin turvallisemman tilan periaatteita.

Turvallisemman tilan periaatteista voi lukea täältä lisää: https://www.nuortennetti.fi/turvallisemman-tilan-periaatteet/
Keskustelupalstan säännöt löytyvät täältä: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/

Joskus voi käydä moderoinnin kohdalla virhearviointejakin. Jos koet, että jokin kirjoittamasi asia on ollut sääntöjen mukainen, mutta sitä ei olla julkaistu, niin kirjoitathan sen uudestaan. Pahoittelut, jos näin on käynyt!

Kiitos vielä kerran, kun jaksoit kirjoittaa palautetta tärkeästä aiheesta!

Ystävällisin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

Imhinen

Mielestäni täällä ihan nätisti saa kyllä mielipiteensä julki tuoda. Olen välillä itse tuonut aika kärkkäästikin enkä ole joutunut toistaiseksi sensuroiduksi. Kerran viestini jätettiin julkaisematta, mutta luulen sen olleen vahinko, sillä kun kirjoitin saman viestin uudelleen, se julkaistiin sellaisenaan.

Mitä olet sitten yrittänyt sanoa?

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Kiitos nuortennetti kun vastaisitte viestiini! Tiedän että viesti vaikutti hyvin negatiiviselta mutta on tääl nuortennetissä myös positiivisia juttuja. Ymmärrän että moderoinilla pyritte vaan pitään tän turvallisena keskustelualustana ja se on tärkeää koska sellanen tän pitää ollakin. Eli kiitos että nuorten netti on olemassa! Vielä kun vähän kehitätte tätä niin saatte tästä super hyvän👸🏼🙌🏻😍kiitos nuortennetti&MLL!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moikka 👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑!

Eipä kestä ja kiitos itsellesi tärkeästä palautteesta! Meille saa antaa ihan kaikenlaista palautetta ja se onkin tosi tärkeää, jotta pystymme kehittämään Nuortennettiä.

Mukava kuulla, että Nuortennetistä löytyy positiivisia juttuja ja toivottavasti viihdyt hyvin täällä jatkossakin. Kiitos sinulle ja muille nuorille, että olette täällä!

Mukavaa kesää toivottaa,
Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Vähän rakentavaa palutetta teilel nuortennetin työntekijöille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top