Siirry sisältöön
[Nimimerkki poistettu]

Nuorten netin päivystäjä just hei moi tervehdys, haluaisin kiittää teitä kun ootte ollut mun tukena, ja apuna. On ollut ilo olla mukana kanssanne. Tää nuorten netti jää mult pois parin päivän päästä. [Osa tekstistä poistettu] Mun elämä on vaan ollu täyttää paskaa. Oon kuitenkin kokenut elämäni aikana vaikka mitä. Oon ollu tappeluissa kaikissa jääkiekko peleissä tosi elämässä, [Osa tekstistä poistettu] riidellyt osan kaverin kanssa, myös omien vanhempien kanssa, tyttöystävän kanssa, [Osa tekstistä poistettu]  Tein teille runon niitä on pari nyt lausun:
On muistoja, joita aika ei vie, ei vuodet viedä voi, on muistoja, joiden taka iät kaikki sielussa ois, jonka sydän on täynnä, ja riittää aina annettavaa.
Rakkaus on kuin oopperaa, joka rakkautta antaa, kun sitä tarvitaan.
Vastatkaa nopeasti

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos viestistäsi ja kauniista runosta! Moderoin joitakin kohtia tekstistäsi pois asian arkaluontoisuuden takia, mutta olen lukenut tekstisi kokonaan.

On hienoa ja tärkeää, että olet hakenut meiltä tukea ja apua. Toivon, että voimme olla jatkossakin tukenasi. Kertomasi perusteella sinulle on tapahtunut elämässäsi monenlaisia raskaita ja vaikeita asioita. Joskus raskaat asiat voivat kasaantua sisälle ja ne saattavat purkaantua erilaisissa tavoilla, silloin saattaa esimerkiksi satuttaa toista tai itseään. Vaikeisiin ajatuksiin ja tunteisiin on kuitenkin aina saatavilla apua, eikä niiden kanssa pidä koskaan jäädä yksin. Joskus olo voi tuntua niin toivottamalta, että ei näe elämässä enää mitään hyvää, mutta tulevaisuus voi kuitenkin tuoda tullessaan monia ihania ja hyviä asioita, joista et vielä tiedäkään.

Haluaisin kannustaa sinua kertomaan ajatuksistasi jollekin luotettavalle ja turvalliselle aikuiselle. Koululla esimerkiksi terveydenhoitajan ja kuraattorin tehtävänä on auttaa lapsia ja nuoria erilaisissa vaikeissa tilanteissa. Entä miltä sinusta tuntuisi kertoa ajatuksistasi vanhemmillesi? Uskon, että riidoista huolimatta, olet heille tärkeä ja rakas.

Jos haluat taas nimettömästi jutella luotettavan aikuisen kanssa, niin meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) voi soittaa tai voit tulla juttelemaan myös chattiin: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/
Näiden lisäksi meillä on myös nettikirjepalvelu, jossa sinun on mahdollista käydä pidempiaikaisempaa kirjeenvaihtoa päivystäjiemme kanssa: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/tietoa-nettikirjepalvelusta/
Kaikki palvelumme ovat aina luottamuksellisia, nimettömiä ja ilmaisia.

Olet tärkeä ja arvokas! <3

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: VS: Kertooks kuraattori vanhemmille?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top