Siirry sisältöön
[Nimi poistettu]16

[osa tekstistä poistettu] Tarvitsen apua,

[Tämä viesti on siirretty keskustelusta Mitä surkealle luokkahengelle voi tehdä? Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle.]

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Ensinkin lämmin halaus sinulle. Kiitos, että jaksoit kirjoittaa tänne ja olen todella pahoillani puolestasi, ettei olosi ole helpottanut. Vaikka viestiäsi ei sen arkaluonteisen sisällön takia voi julkaista, olen sen lukenut ajatuksella.

Minulla herää suuri huoli hyvinvoinnistasi ja rohkaisisin sinua soittamaan tai kirjoittamaan meille Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/lasten-ja-nuorten-chat/ . Sieltä saat itsellesi tukea ja apua heti ja voimme yhdessä miettiä, mikä voisi helpottaa tilannettasi.

Halutessasi voit kirjoittaa myös meille nettikirjeen https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/ , siellä saat kirjoittaa henkilökohtaisista asioista luottamuksella ja kirjeesi pyritään vastaamaan mahdollisimman pian.

Jos sinulla tulee akuutti hätä tai huoli omasta terveydestäsi tai koet ettet ole turvassa, voit myös aina soittaa hätänumeroon 112. Yksin ei tarvitse jäädä. Yritä uskoa ja luottaa siihen, että apua saamalla olosi voi helpottua.

Muista että olet tärkeä ja arvokas, sinä ansaitset saada apua!

Ethän jää yksin <3

Lämpimin halauksin,

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: VS: Mitä surkealle luokkahengelle voi tehdä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top