Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Gallup nettiahdistelusta

Kuinka usein koet ahdistelua eri someissa?

Näytä vastaukset

 ...  ...

– Opiskelija

 

Sinulla on oikeus olla rauhassa myös netissä. Jos et pidä siitä, mitä sinulle netissä tehdään, kerro se suoraan ja lopeta yhteydenpito häiritsevään ihmiseen. Jos vastapuoli ei noudata kehotustasi, päätä keskustelu, älä vastaa viesteihin ja estä häntä näkemästä sinua kyseisessä palvelussa esimerkiksi muuttamalla yksityisyysasetuksiasi. Kerro asiasta luotettavalle aikuiselle.

Apua saa esimerkiksi Lasten ja nuorten puhelimesta. Lasten ja nuorten puhelin päivystää numerossa 116 111. Voit soittaa lasten ja nuorten puhelimeen: ma–pe klo 14–20 ja la–su klo 17–20. Du kan också ringa oss på svenska må-ons kl. 14-17 och to kl. 17-20 på numret 0800 96 116. 
Voit myös jutella luotettavan aikuisen kanssa Lasten ja nuorten chatissa tai kirjoittaa kirjeen nettikirjepalveluun.

Lisätietoa Lasten ja nuorten chatista löydät tästä

Lasten ja nuorten puhelimen kirjepalvelun löydät tästä

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Lisätietoa aiheesta

Osallistu

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top