Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Harrastukset

Onko sinulla jokin harrastus vapaa-ajalla? Suosittelen kaikille jotain urheiluharrastusta, koska se lisää hyvää oloa ja urheilun kautta saa monta hyvää kaverisuhdetta. Olen harrastanut koko elämäni urheilua ja nyt kilpailen jo SM-tasolla ja minulla on 8 hyvää ystävää urheilun kautta.

Jos urheiluharrastuksen löytäminen on vaikeaa tai et halua mitään kilpailuharrastusta, suosittelen kävely- tai juoksulenkkejä, tai vaikka kaverin kanssa yhdessä pyöräilyä, niin urheilu on kivempaa. Myös koululiikunta on hyvää urheilua arkeen. Jos koulun liikuntatunnit tuntuvat tylsiltä, kannattaa siitä sanoa opettajalle, niin hekin tietävät tehdä oppilaille mukautettuja liikuntatunteja. Montaa lajia voi harrastaa pienellä budjetillakin. Esimerkiksi frisbeegolf, luistelu, skeittaaminen ja hiihto ovat tosi hyvää liikuntaa.

Melkein jokainen laji maksaa, mutta maksu harrastukseen tuo kumminkin hyvän olon ja onnistumisen tunteen. Urheileminen on mielestäni ihan parasta ja tsemppaankin jokaisen nuoren kokeilemaan jotain mieleistä urheilulajia! Tuetaan ja autetaan toisia niin Suomessakin nuoret saavat hyvää oloa ja liikuntaa koulun ja arjen keskelle. ❤️

-nimetön kirjoittaja

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top