Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Some ja ulkonäköpaineet

Oletko miettinyt miten somessa näkemäsi kuvat vaikuttavat omaan ajatteluusi itsestäsi? Vertailetko itseäsi upeisiin mainoskuvien malleihin tai ihan vain tuttuihin tyyppeihin? Somen kuvavirta voi aiheuttaa huonoa oloa ja ulkonäköpaineita kaiken mukavankin tekemisen keskellä vähän kuin huomaamatta. Ulkonäköpaineiden vuoksi saatamme alkaa kontrolloimaan omaa käyttäytymistä tai kehoa. Somen ei kuulu määritellä, mikä on tavoittelemisen arvoista tai miltä pitäisi näyttää ulospäin.

Testin tarkoituksena on lisätä somen luomiin ulkonäköpaineisiin liittyvää ymmärrystä ja rikkoa somen täydellisyyden illuusiota.

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top