Siirry sisältöön
mietinpähän vain..

Mun mielestä nuortennettiin voisi tulla ns. Chat. Eli siis että jos olet nuortennetissä, voit jutella toiselle nuorelle u know. Olis tosi kvia jutella muille eikä aina tarttis eriksee aina tulla kattoo vastausta..

Nimetön

Niin just, joku chatti tänne, hirvee vaikee tajuta tämmöin erillisill viesteillä mitään, tulee aina seuraavana päivänä tänne, mutta ei oo itsellä aikaa.

Chatissa monet vois saada enemmä tukee omii ongelmiinsa

Nimetön

Moi!

Perjaatteessa meillä on chatteja muutama kuussa Irc-Galleriassa, tervetulos sinne! Ajankohdista ja teemoista kerrotaan täällä sekä esimerkiksi Nuortennetin facebookissa.

Sinne kyllä valitettavasti ainakin tositaiseksi tarvitsee käyttäjätunnuksen, joten tämä olisi kyllä hyvä kehitysmahdollisuus tänen nuortennettiin!

Nää stoorit toimii mun mielestä hyvin näin, että jos sä oot kirjottanu tänne aikasemmin ni mäin voin vastata vielä pari päivää myöhemminkin eikä tarvii olla samaan aikaan koneella. Tänne on myös parempi laittaa pitempiä juttuja joita voi ajan kanssa käsitellä ja voi vaikka tarkistaa jotain teitoja varmemmista tietolähteistä kun oma pää ettei anna virhetietoa. Kaikki stoorit luetaan ennen niiden julkaistamista, tämäkään ei toimisi chatissa.

Mutta tosiaan, olet lämpimästi tervetullut chatteihin galtsuun! :) Ja kehitysehdotuksia saa teitysti tänne laittaa mielinmäärin :)

-Sartsu

sesama:)

No joo, mut kaikilla ei ole galleriaa.. ja se olisi juuri tänne eikä muulle sivustolle. sitä paitsi galleriassa sinne voi osallistua ties mitkä gallerian hörhöt. musta vaan ois parempi jos se tulis miuluummin tänne.

Nimetön

No, mitäs jos ei käytä Irc-galleriaa tai Facebookia.
Naurettavaa luoda tunnus vain jonkun nuortennetin chatin pohjalta.

Ongelma vain näissä pitkissä viesteissä on se että monet käsittävät asiat väärin ja niitä on vaikea alkaa oikaisemaan viesteillä.

Itse jos kirjoitan tänne monesti unohdan edes katsoa vastausta täältä, eihän tässä ole muuta ongelmaa kuin vain kaikki..

Muutosta hei vähän peliin niin tämäkin paikka tulisi kuuluisammaksi eikä täällä pyörisi vaan ne samat tyypit.
Ei mikään voi muuttua jos sitä ei ala muuttamaan?

Heti jos joku laittaa ehdotuksen chatista se tyrmätään, mielestäni teillä on vain asenneongelma, täällä pitäisi auttaa ja uudistaa ei tyrmätä ja usuttaa luomaan tunnuksia.

Asenne uusiksi Sartsu ja Chattia tänne vain luomaan :)

Nimetön

Olen oikeastaan aikalailla samaa mieltä, chatti olisi aika helppo ja silleen… :)

latte

Ehkä ei kuitenkaan ole asiallista ruveta sanomaan asenneongelmaiseksi, jos joku _vapaaehtoisesti_ täällä työtä tekevä ei voi luvata teille chattia…

Tällasen sivuston ylläpitäminenhän käsittääkseni maksaa, eikä välttämättä voida luoda tuosta vaan sormia napsauttamalla uusia koodirupeamia tänne.

Sitä paitsi tännehän voisi tulla aivan yhtä lailla kaikki hörhöt kirjoittelemaan potaskaa elämästään? Ja kun vhattiin meneviä viestejä ei vahdittaisi, niin sehän olisi sitten aivan se ja sama olisitteko mll:n- tai jonkun hörhölän chatissa.

Tietty minäkin kannatan ideaa, että tänne tulisi joku nopeampikin viestintätapa, mutta suosittelisin kuitenkin, että ihmiset eivät alkaisi haukkua ylläpitäjiä siksi, että sivusto ei muutu mielen mukaan.

Nimetön

latte.

Onhan se nyt hieman asenteesta kyse jos 1 ehdotus tyrmätään seinään, ei tänne olla chattia luomassa koskaan senhän nyt tajuaa jo jokainen.

Tietysti chattiin kuka vaan voisi kirjoittaa mitä vaan mutta sama pätee näihin viesteihinkin, ei kukaan tiedä kuka on kuka mutta systeemi pelaa silti moitteetta.
Eiköhän täällä pärjäisi chatissa kunhan pitäisi silmänsä auki ja miettisi ketä uskoo ja tapaako heti irl-elämässä.

En hauku ylläpitäjiä vaan annan rakentavaa palautetta heille chattiin pohjautuen, jos he eivät sitä kestä eivät he ole päteviä tälle alalle.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka taas!

Chatin tuomisessa on puolensa ja puolensa, ilman sitä on ongelmia ja sen kanssa on ongelmia.. Nuortennetin uudistumisesta ei ole kauakaan aikaa, mutta kyllä me pohdimme asioita mitkä täällä toimivat ja eivät toimi, ja mitä niiden korjaamiselle pitäisi tehdä.

Olemme itseasiassa jossain vaiheessa myös keskustelleet siitä, että galtsussa chatissa ihmiset kuitenkin keskustelevat omalla nickillään, elikkä olisi hyvä luoda chatti jossa voisit keskustella nimimerkillä mitä ei yhdistetä sinuun. Tässäkin on sitten ongelmansa, että mitä tehdään sitten häiriköille, koska he pystyisivät tulla eri nimellä heti uudestaan.

Latten kanssa olen samaa mieltä, että turha tähän on mukaan repäistä asenneongelmaa.. Vaikka tosin mun mielestä tää on ihan hyvä näin, tietty kyllä aina voisi kaikkea parantaa ja loppuenlopuksi ikinä kaikki eivät ole tyytyväisiä. Ja edelleenkin kehitysehdotukset ovat tervetulleita, ja älä nyt ihmeessä hiilly vaikka joku ehdotuksistasi ei menisikään läpi…. :D

Mukavaa kevättä!
-Sartsu

seeeee

Minusta chattiin voisi tulla ns. sheriffit jotka voisivat antaa Ip osoitteelle porttikieellon esim 2h? asiattomasta käytöksesta. Nimimerkin voisi myös vahvistaa sähköpostista ettei voi järjettömästi chattiin tulla? Tässä ehdotuksiani. ja vielä se että rekisteröityä nimimerkkiä ei voi käyttää=)

Nimetön

Ei tässä kukaan ole hiiltymässäkkään.
Välillä vain tuntuu että, nuortennetin ylläpitäjät pohtivat ja asoita hyvinkin paljon mutta se toteutus saattaa joskus jäädä hieman vähäiseksi.

Ja voisihan chattia kokeilla vaikka 2 viikkoa ja jos isojakin ongelmia ja huonoa palautetta siitä ilmaantuu, sen voi lopettaa.
Testijakso voisi toimia ja siihen ei sivun ylläpitäjälläkään olisi hirveästi tekosyitä olla toteuttamatta tätä loistavaa suunnitelmaa koska siinä ei olisi mitään menetettävää.

Nimetön

kyllä se olisi kiva jos olisi chatti ja pääsisi ihmiset avautumaan toisilleen.

Ei kovinkaan moni ole edes Faces tai ircis et ois parempi se chatti tänne.

Nimetön

Sartsu vastaa ihmeessä äläkä sulkeudu vaan pura tunteitasi tänne.

jokupoika 96

olen samaa mieltä. täällä pitäisi olla chat. miulla ei ole käyttäjää IRC-galleriassa, enkä tahtoisi tehdäkkään. olisi hyvä jos täällä voisi jutella muiden kanssa. :)

Salla-Serena , Verkk@ri

Kannattaa kuitenkin muistaa, että mä ja sartsu tehään tätä vapaaehtoisesti, vastaillaan teijän juttuihin ja tehään tänne materiaalia :)

Niinkuin Sartsu jo aikaisemmin ilmoitti, että chatissä ja chatittömyydessä on puolensa molemmissa. Ja vakuutan teille, että ollaan muiden Verkk@reiden kanssa mietitty tätä asiaa meijän kokouksissa, ja yritetty keksiä järkevää ratkaisua, mutta kaikki asiat ei ole kuitenkaan mahdollisia. Sillä niitä chattejä pitäisi kuitenkin vahtia, ettei sinne loppujen lopuksi tuu ihan ihme juttuja. Ja kun kuitenkin tehään tätä vapaaehtoisesti,eli eletään muuten ihan normaalia elämää ja nuoruuttamme, niin uskon ettei kukaan pystyisi istua koko ajan koneella seuraten sitä chattiä.

Toivon, että ymmärrätte myös meidän näkökulmamme asiaan. Ja positiivista mun mielestä on kuitenki et on tällänen paikka, missä voi kysyy neuvoi tai jakaa omia asioitaan, kuin se ettei tätä olis ollenkaan.

Hyvää kesää!

Vastaa aiheeseen: Aihe:..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top