Siirry sisältöön

Osallistu

Voit osallistua Nuortennetin tekemiseen juuri niin paljon, kuin itse haluat.

Tee meille juttu!

Tykkäätkö piirtää, kirjoittaa tai vaikka kuvata? Lähetä meille oma mediatuotoksesi, niin julkaisemme sen Nuortennetissä. Lue ohjeet jutun lähettämiseen ja jätä juttusi lomakkeen kautta.

Lue tästä ohjeet jutun lähettämiseen

100 asiaa mitä voi tehdä Nuortennetissä

Nuortennetissä ei tekeminen lopu. Kokosimme yhteen 100 ideaa mitä voit tehdä Nuortennetissä silloin, kun on tylsää tai kaipaat muuten vaan tekemistä. Kuinka monta tehtävää saat tehtyä?

Tutustu tästä mitä voisit tehdä Nuortennetissä

Ohjeet smoothien tekoon

Videolta löydät ohjeet herkulliseen smoothieen. Onko sinulla hyvä resepti, josta voisit kuvata videon? Vai haluaisitko kirjoittaa reseptistä jutun? Kuka vaan voi lähettää oman jutun julkaistavaksi Nuortennettiin. Lue alta ohjeet jutun lähettämiseen.

Lue tästä ohjeet jutun lähettämiseen

Kuinka päästä Nuortennetin toimittajaksi?

Nuortennetin toimittajat ovat tavallisia yli 13-vuotiaita nuoria, jotka haluavat vaikuttaa, harrastaa, auttaa muita tai olla muuten vaan mukana ja osa kivaa yhteisöä. Nuortennetin toimittajat asuvat ympäri Suomea, sillä toimintamme on täysin digitaalista. Nuortennetin toimittajana voit olla mukana merkityksellisessä vapaaehtoistoiminnassa juuri sen verran, kuin itselläsi on aikaa. Tule mukaan!

Lue lisää Nuortennetin toimittajuudesta tästä

Mitä Nuortennetin toimittajat tekevät?

Nuortennetin toimittajat Frida, Roosa ja Yvette kertovat mitä ovat Nuortennetin toimittajina päässeet tekemään ja miten juuri sinä voit myös päästä mukaan!

Katso tästä video Nuortennetin toimittajista

Mitä MLL tarjoaa nuorille?

MLL tarjoaa nuorille monia mahdollisuuksia osallistua! Jos vapaaehtoistoiminta verkossa kiinnostaa, voit ryhtyä verkkotukioppilaaksi eli verkk@riksi tai sitten tuottamaan Nuortennettiin kuvia ja tekstiä ja somea yhtenä toimittajista.

Täytettyäsi 16 vuotta voit myös hakea MLL:n lastenhoitajaksi ja saada sitä kautta töitä opiskelujesi oheen. Tule mukaan toimintaan!

Lue tästä lisää MLL:n toiminnasta nuorille

Tule keskustelemaan!

Keskustele muiden nuorten kanssa turvallisesti Nuortennetin keskustelupalstalla. Tue toista hankalassa tilanteessa, kerro oma mieltäsi askarruttava kysymys tai jutustele muuten vain! Aikuinen lukee kaikki viestit ennen niiden julkaisua.

Tästä pääset Nuortennetin keskustelupalstalle
Back to top