Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Hyvinvointialan yrittäjä: Anni Vallius

Anni Vallius on nainen, joka tekee paljon töitä: hyvinvointialan yrittäjyys, somevaikuttaminen, Wellnessmalli-kisan luotsaaminen, personal trainerin työt ja lisäksi tapahtumien järjestäminen, juontokeikat sekä oma podcast. Lapsuuden haaveena Annilla oli näyttelijänä työskentely. Se ei ole kuitenkaan toteutunut. Ainakaan toistaiseksi.

”Kiinnostuin somesta silloin, kun Instagram alkoi kasvaa. Mulle alkoi tulla seuraajia Instagramiin (@anni.vallius) ja siitä alkoi somesisällön tekeminen. Hain myös mukaan Fitnessmalli-kilpailuun vuonna 2017. Kilpailuun haluttiin mukaan uusia hyvinvointialan somevaikuttajia. Kilpailussa sijoituin toiseksi. Sen jälkeen aloin saamaan yhteistyötarjouksia ja aloin entistä enemmän panostamaan someen. Nykyään se on jo yksi mun päätöistäni.”

Hyvinvointialalla Annin mielestä parhaita puolia on erilaisten ihmisten kanssa työskentely. Annin mielestä sosiaalisessa mediassa upeaa on vuorovaikutus seuraajien kanssa. Hän myös lisää hyvänä puolena mahdollisuuden itse aikatauluttaa oma työ sekä vapauden työskennellä melkein missä tahansa.

”Kymmenen vuotta sitten olin jo liikunta-alalla töissä. Se on muuttanut paljon muotoaan. Uskon, että haluan tehdä tulevaisuudessakin töitä hyvinvointialalla sekä sosiaalisen median parissa. Ei se varmaan ole enää samanlaista kymmenen vuoden päästä, mutta sama ala kuitenkin”, Anni jatkaa.

Kiireisen arjen keskellä Annilla on hyvät keinot pitää huolta itsestään.

”Liikunta ja treenaaminen on ihan ehdoton, se on henkireikä minulle. Sanoisin, että nukkumisen tärkeys on vuosien aikana vain korostunut minulle, uni on todella tärkeää. Lisäksi ystävät ja perhe sekä oma aika on tärkeitä arjessakin.”

Nuoremmalle itselleen Anni haluaisi sanoa, että ei koko ajan tarvitse stressata asioita etukäteen eikä huolestua kaikista mahdollisista vaaroista kulman takana.

”Meidän äiti on antanut hyvän vinkin: ”elämä kantaa.” Se kuulostaa niin kliseiseltä, että pitää uskoa itseensä ja omaan tekemiseensä, mutta sillä pääsee varmasti tekemään just niitä juttuja, joita haluaa. Haluaisin sanoa kaikille nuorille, että täytyy löytää oikeat ihmiset ympärille, jotka uskovat sinuun. Positiivinen asenne on tärkeä, vaikka kaikki ei voikaan olla aina pelkkää kivaa ja positiivista. Itse olen ollut aina tosi kärsimätön, mutta pitäisi vain yrittää olla kärsivällinen.”

Kata

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top