Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Yrittäjä: Janni Hussi

Janni Hussi on siis työltään sarjayrittäjä eli hän tekee juontokeikkoja, puhekeikkoja, sosiaalista mediaa, kuvauksia ja telkkariohjelmia. ”Mutta yleisesti voisi sanoa juontaja/ yleishäärä!”

Janni on päätynyt nykyiseen työhönsä pitkien vaiheiden kautta, kun hän oli vuonna 2010 Fitness-mallikisoissa ja siitä sitten kovalla työllä ja erilaisten hommien sekä monen mutkan kautta hän on päässyt tähän, missä nyt on. Janni tiesi alusta asti haluavansa juontajaksi, joten hän kävi nykimässä ihmisiä hihasta ja jakamassa omia käyntikorttejaan aina, kun oli mahdollisuus. Sen kautta hän on päätynyt fitness- ja sporttijutuista nykyiseen työhönsä.

Lapsuuden unelma-ammattia kysyessä tuli Jannilta vastaukseksi ratsupoliisi, pienen naurahduksen jälkeen.

Ammattinsa parhaiksi puoliksi Janni vastasi: ”ihan ehdottomasti se, että tapaan tosi paljon eri alojen ammattilaisia. Musta on tosi hienoa aina, kun ihminen on hyvä siinä mitä tekee ja suhtautuu intohimolla omaan työhönsä. Pääsen tekemään todella erilaisten ihmisten kanssa töitä, toiset on vaikka maskeeraus ammattilaisia, toiset on stailisteja, jotkut osaa videotuottamisen, toiset organisoi ja sitten on eri alojen yhteiskumppaneita, eli ne voi olla mitä vaan ja tärkeää on, että mä opin tosi paljon eri jutuista tässä työssä”.

Janni toivoo tekevänsä kymmenen vuoden päästä edelleen juontotöitä, koska hän tykkää niistä tosi paljon, mutta hän toivoo myös pääsevänsä tekemään jotain kansainvälisiäkin juttuja.

Kysyin miten hän pitää huolen, ettei kuormitu liikaa töistä: ”vapaapäivät ja liikunta. Liikunta, koska se on mulle sellainen henkireikä. Lähden vetämään esim. kunnon lenkin tai menen koiran eli Harrin kanssa luontoon. Siinä niin mieli kuin kroppakin palautuu tosi hyvin”.

10-vuotta nuoremmalle itselleen hän sanoisi näin: ”älä stressaa turhista ja kun yrittää parhaansa sekä antaa jokaiselle työtehtävälle aina kaikkensa, niin silloin onnistuu, eikä aina tarvitse olla niin perfektionisti”. Nuorelle, joka ei vielä ole saavuttanut unelmiaan, Janni haluaa sanoa, että: ”jaksa uskoa omaan unelmaan ja juttuun, vaikka onkin niin kliseistä, mutta jos et sä itse usko ittees niin ei kukaan muukaan usko. Yleensä ne kaikista parhaat ideat on just niitä hulluimpia! Et rohkeesti vaan unelmia kohti.”

Roosa

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top