Siirry sisältöön

Kysy Lasten ja nuorten puhelimesta, MLL:n työntekijä vastaa.

Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät

Onko sinulla jotain, mitä haluaisit kysyä Lasten ja nuorten puhelimesta? Me Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Löydät myös lasten ja nuorten usein esittämiä kysymyksiä täältä: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/kysyttya-lasten-ja-nuorten-puhelimesta/

BubbleTroubleEllen

Ketkä sinne vastaa, jos mä soitan? Millainen koulutus niillä on? Onko niillä joku ns. ”ammatti” kuten vaikka lääkäri tai… nuorisotyöntekijä?

Lasten ja nuorten puhelimen työntekijä

Hei BubbleTroubleEllen,

Lasten ja nuorten puhelimessa, nettikirjeissä ja chatissa yhteydenottoihin vastaavat vapaaehtoiset, yli 25-vuotiaat aikuiset. Jokainen vapaaehtoinen on osallistunut MLL:n järjestämään peruskoulutukseen ja heille tarjotaan säännöllisesti lisäkoulutusta. Vapaaehtoiset vastaavat yhteydenottoihin aina MLL:n päivystystiloissa, jossa heidän tukena on aina MLL:n työntekijä. Työntekijät ovat kaikki koulutettuja sosiaalialan ammattilaisia.

BubbleTroubleEllen

Tack!

Pop

Vastaako kirjeisiin samaa sukupuolta edustava? Mietin vaan kun pitää laittaa taustatietona sukupuoli.

Pop

Siis kirjepalveluun?

Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät

Moi Pop,

kiitos kysymyksestä! Lasten ja nuorten netin kirjepalvelussa toimii vapaaehtoisina eri ikäisiä ja eri sukupuolta olevia ihmisiä. Periaatteemme on, että kirjeisiin vastataan saapumisjärjestyksessä, joten kirjeen ottaa vastattavakseen seuraava vapaana oleva vapaaehtoinen päivystäjä. Kirjeisiin ei siis vastaa aina samaa sukupuolta oleva päivystäjä.

CRAZYdude

Haluaisin päästä osaksi MLL:ää. Maksaako se?

CRAZYdude

Osallistua <3

CRAZYdude

Aivan uskomaton olo MLL:stä, kaikki ovat auttaneet mua, siis ISO KIITOS! <3 Sain jopa liput koiramessuille! Iskä varasi lentoliput ja lähdetään viikonlopuksi Kainuusta Helsinkiin!! AWESOME! Love you all! Mitä tehdä, kun ihastus lähtee sijaisperheeseen Jyväskylään ja harmittaa älyttömästi. Muut on varattu. Onko teillä ideoita?

ElleN

Niin…..

Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät <3

Hei CRAZYdude,

kiitos viesteistäsi!

MLL:n toiminnasta ja siihen osallistumisesta löydät hyvää tietoa tältä sivulta: https://www.nuortennetti.fi/osallistu/mita-mll-tarjoaa-nuorille/

Toimintaan osallistuminen on maksutonta, ja alle 18-vuotiaille myös MLL:n jäsenyys on maksutonta. Löydät lisätietoa jäsenyydestä ja jäseneduista täältä: https://www.nuortennetti.fi/osallistu/liity-mlln-jaseneksi/

Mukava kuulla että sinulla on hyviä kokemuksia MLL:sta! Kysyit viestissäsi mitä tehdä kun ihastuksesi lähtee toiselle paikkakunnalle? Oletko tutustunut ihmissuhteet – alueen keskusteluihin? Sieltä voisit saada hyviä vastauksia kysymykseesi. https://www.nuortennetti.fi/foorumi/ihmissuhteet/

Halutessasi voit myös soittaa tai kirjoittaa Lasten ja nuorten puhelimen palveluihin ja keskustella päivystäjän kanssa tilanteestasi.

Niiia

Teettekö te lasun jos teille kertoo joistain sellaisesta asiasta?

CRAZYdude

Kiitos paljon <3

CRAZYdude

No niin, pääsin jäseneksi :D

Vastaa aiheeseen: Kysy Lasten ja nuorten puhelimesta, MLL:n työntekijä vastaa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top