Siirry sisältöön

Ajanvarauschat

Ajanvarauschatissa voit keskustella mistä tahansa aiheesta nimettömästi ja luottamuksellisesti sinulle sopivana ajankohtana MLL:n työntekijän kanssa. Työntekijällä on vaitiolovelvollisuus. Halutessasi voit sopia hänen kanssaan uusia aikoja.

Kun varaat ajan, tarvitset itsellesi nimimerkin. Aikaa varatessa kysytään myös sähköpostiosoite. Se on vapaaehtoinen tieto, jota käytetään vain varausvahvistuksen lähettämiseen niin halutessasi. Työntekijät eivät näe sähköpostiosoitettasi. Varattu aika on hyvä laittaa itselle muistiin.

Ajan pääset varaamaan Chat-ikkunasta valitsemalla ”Ajanvarauschat”. Samasta chat-ikkunasta pääset keskustelemaan ja tarvittaessa myös perumaan varaamasi ajan.

Keskusteluajan voit varata myös yhdessä läheisen aikuisen, esimerkiksi vanhemman kanssa. Voitte osallistua omilta laitteiltanne.

Jos chat-palkkia ei näy, paina alla olevaa painiketta:

Avaa chat-ikkuna

Palaute on meille todella tärkeää. Halutessasi voit jättää alla olevalla lomakkeella meille palautetta:

Anna palautetta

Jos olet varannut ajan ja kohtaat teknisiä ongelmia chatin käytössä, voit jättää palautelomakkeella meille tiedon kohtaamastasi ongelmasta. Palautelomakkeella ohjeistetaan, miten voit varata itsellesi uuden ajanvarausajan.

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Back to top